1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2021 00:23

Aντωνιάδη: «Στο Ζηρίνειο οι αθλήτριες μου έδειξαν χαρακτήρα»

Στον πρόσφατα εκλιπόντα Δημήτρη Καρβέλα που υπηρέτησε την ομάδα μπάσκετ του Αιγάλεω, ως αθλητής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας για πολλά χρόνια, αφιέρωσε τη νίκη με 3-0 του Αιγάλεω κόντρα στο ΖΑΟΝ για την 7η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, η Αγγελική Αντωνιάδη.
Η προπονήτρια του «Σίτι» που βλέπει την ομάδα της να «καλπάζει» από νίκη σε νίκη, σχολίασε για το ματς

« Πολυ σημαντική νίκη μας στο Ζηρίνειο. Μας κράτησε στην κορυφή και με 7 πλέον ποντους διαφορά από τον δεύτερο ΖΑΟΝ. Στο πρώτο σετ ενώ μπήκαμε δυνατά, ο ΖΑΟΝ εκμεταλλευτηκε τα λάθη μας και μείωσε τη διαφορά.

Είχαμε πολλές επιθετικές λύσεις και καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο σετ που για μένα ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τα κορίτσια μου έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να παρουν το τρίποντο μέσα στην Κηφισιά .

Εμείς κοιτάμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μου για τη μέχρι τώρα πορεια μας. Θέλουμε να αφιερώσουμε όλοι τη νίκη αυτή στο Δημήτρη Καρβέλα .»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ