1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2021 15:09

Πρι Λιγκ Γυναικών: Ο ΑΣΠ Κόρινθος δεν ξέχασε την αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά (vid)

Στη διεθνή ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών, και στην μνήμη της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, ήταν αφιερωμένος ο αγώνας του ΑΣΠ Κόρινθος με τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Pre League Γυναικών, ο οποίος έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 0-3.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης και σε έντονο και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος εκ μέρους της ομάδας της πόλης, παρέδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα, από όλες τις αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος, και με γραμμένο το όνομα της ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ με το μήνυμα «Καμιά μόνη, Καμιά λιγότερη», στη μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς,που βρέθηκε στο γήπεδο για να την παραλάβει.

Να υπενθυμίσουμε ότι επρόκειτο για την άτυχη Γαρυφαλλιά Ψαράκου από το Βέλος Κορινθίας, η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από τον σύντροφο της στη Φολέγανδρο.

Επίσης στο κλειστό της Κορίνθου βρέθηκε μια ομάδα γυναικών  από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων
η οποία και μοίρασε στους φιλάθλους ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: Korinthosnews.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ