Εκτυπώστε τη σελίδα
26-11-2021 15:14

Pre League Γυναικών: Κρίσιμες μονομαχίες σε Κόρινθο και Θεσσαλονίκη, εύκολο απόγευμα για Αιγάλεω

Η αναμετρήση της Κορίνθου με τα Πεύκα στον 'Α όμιλο καθώς και το Θεσσαλονικιώτικό ντέρμπι της ΧΑΝΘ με τον Βότση στο β, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής  της Πρι Λιγκ Γυναικών. Τα Πεύκα βρίσκονται στην τρίτη ΄θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς προέρχονται απο τρεις σερί ήττες, και θέλουν να αποδρασουν με διπλό, ώστε να κρατήθούν στην τριάδα του ομίλου. Απο την άλλη η γηπεδούχος ομάδα της Πελοποννήσου που επίσης εχει χασει δύο διαδοχικά ματς απο Αιγάλεω και ΖΑΟΝ, και έχει 6 πόντους, βλέπει το ματς ως "τελικό" και θέλει τη νίκη για να μπει σφήνα στην τριάδα.

 Το πρωτοπόρο αήττητο και χωρίς απώλεια σετ Αιγάλεω έχει ευκολότερο έργο, καθώς στην πρεμιέρα του Β' γύρου υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο που δεν έχει βαθμό και θέλει να πάει με 6/6  την επόμενη εβδομάδα στο ντέρμπι κορυφής με τον ΖΑΟΝ στην Κηφισιά. Η τελευταία έχει επικίνδυνη έξοδο στη Θεσσαλονίκη με τους προτελευταίους Μακεδόνες Αξιού και ελπίζει σε τρίποντο που θα την κρατήσει στην δεύτερη θέση και στο -3 απο την κορυφή.

 Στον β όμιλο κυριαρχεί η τοπική κόντρα της ΧΑΝΘ με τον Βότση την Κυριακή. Η γηπεδούχος ομάδα που έρχεται απο τρεις σερί νίκες ειναι στην τρίτη θέση και θέλει να σπάσει το αήττητο σερί του πρωτοπόρου Βοτση, και να πλησιάσει τον δέυτερο Απολλωνα Καλαμάτας. Απο την αλλη ο Βότσης ειναι ασταμάτητος και θέλει να αποδράσει με το διπλό που θα του δώσει την δυνατότητα να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή..

Στον Κορυδαλλό με την νεανική Άρτεμις που δεν εχει νίκη ακόμη, αγωνίζεται το Σαββατο η ομάδα της δεύτερης Καλαμάτας που στοχεύει σε ενα ακόμη τρίποντο ενω θα περιμένει την Κυριακή, το απότέλεσμα του Βότση για να μάθει αν θα επιστρέψει στην κορυφή.  Τέλος μεγαλη μονομαχία θα εχουμε στην Ηλιούπολη όπου η γηπεδούχος ομάδα που παλεύει για την παραμονή της, υποδέχεται τα μαχητικά Βριλήσσια που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν στην διεκδίκηση της τριάδας του ομίλου.

Pre League Γυναικών - Α' Όμιλος - 5η αγωνιστική

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Στ. Βενέτης Αιγάλεω 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Μάλφας, Χαμπιλού, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Κυμίνων 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Χαλκιά, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Κορίνθου 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Προκοπίου, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Φίλης, Παρατηρητής: Δημάκης.

Pre League Γυναικών - Β' Όμιλος - 5η αγωνιστική

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

2ο Κορυδαλλού 17.00: Α.Γ.Σ. Άρτεμις - Απόλλων Καλαμάτας

Διαιτητές: Τσίτσικας, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Σαμολαδά, Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Β.

Α' Ηλιούπολης 18.00: Γ.Σ. Ηλιούπολης - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μαύρος, Γραμματεία: Οικονόμου Δ., Παρατηρητής: Πολίτης.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Μ. Τσικίνας 17.00: Χ.Α.Ν.Θ. - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση

Διαιτητές: Τσιούλα, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Τερζή, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

 Η βαθμολογία του Α ομίλου ΕΔΩ

 Η βαθμολογία του Β ομίλου ΕΔΩ