1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2021 19:14

Πρι Λιγκ Γυναικών: Ξεχωρίζει η δυνατή κόντρα Αιγάλεω-Πρωταθλητές Πεύκων

Το ντέρμπι Αιγαλεω-Πεύκα είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική του Α ομίλου της Πρι λιγκ Γυναικών. Το «Σίτι» εχει ξεκινήσει με φόρα, έχει 4/4 με12 βαθμούς δεν έχει χάσει ουτε σετ και θέλει με την βοήθεια των φιλάθλων του, να πενταπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στα Πεύκα, και να πάρει διαφορά ασφαλείας στην προσπάθεια του για κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Από την άλλη η ομάδα των Πεύκων που είναι και αυτή από τα φαβορί για την πρώτη τριάδα επίσης του ομίλου, αν και ξεκίνησαν με δύο νίκες, τις τελευταίες 15 μέρες υπέστησαν δύο σερί ήττες από ΖΑΟΝ (3-0) και από τους Μακεδόνες Αξιού με ανατροπή μέσα στην έδρα τους (2-3), και έπεσαν στην τρίτη θέση και στο -5 από την πρώτη θέση. Οι Θεσσαλονικιές κατεβαίνουν στην Αθήνα για να παλέψουν για το τρίποντο-ανάκαμψη, και να πλησιάσουν στην κορυφή,.

Το αποτέλεσμα του ματς στο Αιγάλεω, περιμένει ο δεύτερος ΖΑΟΝ. Η ομάδα της Κηφισιάς που προέρχεται από δυο σερί νίκες με Πεύκα και Πανιώνιο, υποδέχεται την Κυριακή την Κόρινθο, με στόχο ένα τρίτο σερί τρίποντο που θα την κρατήσει στην πρώτη δυάδα. Από την άλλη η Κόρινθος που έκανε  καλή εμφάνιση και είχε δύσκολη ήττα εντός έδρας από το Αιγαλεω, θα επιδιώξει από την πλευρά της ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην πρώτη τριάδα.

Το αποτέλεσμα του ματς στο Αιγάλεω, περιμένει ο δεύτερος ΖΑΟΝ. Η ομάδα της Κηφισιάς που προέρχεται από δυο σερί νίκες με Πεύκα και Πανιώνιο, υποδέχεται την Κυριακή την Κόρινθο, με στόχο ένα τρίτο σερί τρίποντο που θα την κρατήσει στην πρώτη δυάδα. Από την άλλη η Κόρινθος προέρχεται από καλή εμφάνιση και δύσκολη ήττα εντός έδρας από το Αιγαλεω, και θα επιδιώξει από την πλευρά της ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην πρώτη τριάδα.

Τέλος την αγωνιστική του ομίλου κλείνει το ντέρμπι ουραγών στα Κύμινα. Οι Μακεδόνες με πολύ καλή ψυχολογία από την πρώτη τους νίκη μέσα στα Πεύκα, αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο, με στόχο μια καθαρή νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να αναρριχηθούν βαθμολογικά. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, η ομάδα της Ν. Σμύρνης θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την πρώτη νίκη- ανάσα στην κατηγορία, μετά από 4 αρνητικά αποτελέσματα.

Στον β ομιλο ο πρωτοπόρος και αήττητος Βότσης μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας, κατεβαίνει στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει την νεανική και ταλαντούχα ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού.Οι φιλοξενούμενες σκοπεύουν σε μια ακόμη νίκη που θα της κρατήσει στην κορυφή ενώ οι γηπεδούχες και αυτές θέλουν να γευτούν την χαρά της πρώτης νίκης που δεν έχουν μπορέσει ακόμη να πετύχουν.

Στην Καλαμάτα ο τοπικός Απόλλωνας θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας ΓΣ Ηλιούπολης και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια του Βότση στον Κορυδαλλό. Τέλος η ανεβασμένη ΧΑΝΘ που προέρχεται από δύο εκτός έδρας σερί νίκες με Άρτεμις και ΓΣΗ, υποδέχεται τα μαχητικά Βριλήσσια. Η ομάδα του Χρ. Ντινόπουλου, ελπίζει να διευρύνει το σερί της και να βρεθεί πιο κοντά στην αρχική δυάδα ενω απο την άλλη η ομάδα των βορείων προαστεείων  θα παλέψει οσο μπορει για να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στην τρίτη θέση που κατέχει μέχρι τώρα.

Pre League Γυναικών - Α' Όμιλος - 5η αγωνιστική΄

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Στ. Βενέτης 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
Διαιτητές: Προκοπίου, Γεωργάκη, Γραμματεία: Παπανικολάου, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Κυμίνων 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ζηρίνειο 17.30: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Χαμπιλού, Γραμματεία: Πεσίνογλου, Παρατηρητής: Ράπτης.

Pre League Γυναικών - Β' Όμιλος - 5η αγωνιστική

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

2ο Κορυδαλλού 17.00: Α.Γ.Σ. Άρτεμις - Α.Π.Σ. Ναύαρχου Βότση
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Κατσούλης, Γραμματεία: Ιωάννου, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Παραλίας 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Γ.Σ. Ηλιούπολης
Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Γραμματεία: Λιακονάκου, Παρατηρητής: Τσουμελέας.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Μ. Τσικίνας 16.30: Χ.Α.Ν.Θ. - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Τσιούλα, Γραμματεία: Δεληκωστίδου, Παρατηρητής: Σιδηράς.

 

 Η Βαθμολογία του Α ομίλου ΕΔΩ

 Η Βαθμολογία του Β ομίλου ΕΔΩ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ