1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2021 18:46

Λιώσης: «Μίλησε η ποιότητα των παικτριών μου»- Γιοβάνη: «Ψυχολογικό boost για τη συνέχεια»

Ικανοποίηση επικρατεί στο ΖΑΟΝ για την επιστροφή στις νίκες κόντρα σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο όπως είναι τα Πεύκα. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Λιώσης, στις δηλώσεις μετά το ματς έπλεξε το εγκώμιο των παικτριών του για το πάθος και την αποφασιστικότητα που έβγαλαν, ώστε να έρθει το τελικό 3-0 και τόνισε:

«Παρότι είχαμε προβλήματα, τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ντέρμπι. Αγωνιστικά, πιέσαμε πολύ στο σερβίς και πετύχαμε τον αντίπαλο μας σε μέτρια μέρα. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες μου, οι οποίες πίστεψαν στη νίκη, έπαιξαν με πάθος και έβγαλαν στο γήπεδο την ποιότητα που διαθέτουν. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια. Αφήνουμε το ματς με τα Πεύκα πίσω μας και συγκεντρωνόμαστε στην προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού.»

Μάρβη Γιοβάνη

Επίσης η διεθνής διαγώνια και τοπ σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους, Μάρβη Γιοβάνη, υποστήριξε για το μεγάλο τρίποντο της Κηφισιώτικης ομάδας

:«Ήταν μια σημαντική νίκη και μας έδωσε ψυχολογικό boost για τη συνέχεια μετά την κακή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας στο Αιγάλεω. Θα πρέπει κάθε φορά να παίζουμε με αυτή τη συγκέντρωση αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας. και με τέτοιες εμφανίσεις δείχνουμε τι μπορούμε να είμαστε! Την αφιερώνουμε στα κορίτσια που δεν ήταν μαζί μας στο γήπεδο λόγω των τραυματισμών και τις περιμένουμε σύντομα πίσω γερές! Τώρα πια το μυαλό πρέπει να είναι στο επόμενο ματς!»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ