1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2021 15:29

Κόρινθος: Νίκη ψυχολογίας ενόψει της πρεμιέρας στα Πεύκα

Με εκτός έδρας νίκη 1-3 σετ στο Ζηρίνειο, κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς που αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών και είναι από τα φαβορί ανόδου, η Κόρινθος ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκαναν καλή εμφάνιση με σοβαρότητα και λίγα λάθη, απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς, κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη ψυχολογίας, λίγες ημέρες πριν την δύσκολη πρεμιέρα της Πρι Λιγκ στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.

Τα σετ: 16-25, 27-25, 17-25, 17-25

AΣΠ Κόρινθος (Ανδρεόπουλος): Αλατζάκη, Κατσίκα, Σπυροπούλου, Πατουχέα, Ελευθερίου, 'Ασπεν, Χαραβελούλη, Σοκόλοβα, Κτιστάκη, Μαργαρίτη (λ), Καραβοκύρη (λ), Λεκοσιώτη.

Πριν λίγες μέρες οι αθλήτριες της Κορίνθου με την συνεργασία του καρδιολόγου Χρήστου Γκιλίτση πέρασαν από όλες τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν της Pre League Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ