1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2021 13:51

«Ντάμπλ» για τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο Ζηρίνειο

«Ντάμπλ» για τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην Κηφισιά. Η Μεσσηνιακή ομάδα που είναι από τα φαβορί ανόδου της Πρι Λιγκ, επικράτησε και στα δύο φιλικά που έδωσε στο Ζηρίνειο το Σαββατοκύριακο με ΖΑΟΝ και Ηρακλή.

Αρχικά επικράτησε του σκληροτράχηλου ΖΑΟΝ που είναι και αυτός από τα φαβορί ανόδου, με 1-2 ενώ σε τέταρτο σετ που συμφώνησαν να παίξουν οι δύο τεχνικοί Λιώσης και Μυτσκίδης, το σετ διακόπηκε στο 14-18, καθώς έπρεπε να προπονηθεί άλλη ομάδα.

Στο δεύτερο ματς με τον Ηρακλή που είναι και αυτός από τα φαβορί ανόδου στην Α2 γυναικών, η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε με 0-4 και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο, δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της νέας συναρπαστικής Πρι λιγκ.

Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας, Μπάμπης Μυτσκιδης, χρησιμοποίησε τις Βενέτη, Γκιαούρη, Θεοδωρακεα, Κολλια, Τόσι, Καραμούντζου, Αποστολοπούλου, Καρακύκλα, Καράμπελα, Γιόλλα, Τσάτουμα, Σακελλαρίου, Γρίβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ