1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2021 22:20

Η Ουρουγουανή «μπόμπερ» Σοφία Νέβες στα Πεύκα!

Την τελευταία και πιο ηχηρή μεταγραφή ανακοίνωσαν τα Πεύκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση της Ουρουγουανής «μπόμπερ», Σοφία Νέβες ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Πρι Λιγκ.

Η Νέβες είναι 24 ετών έχει ύψος 1μ78, πολύ καλή τεχνική κιι σκοράρει με αρκετά μεγάλη ευκολία, κάτι που έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή, Μανώλη Σκουλικάρης και τις νέες συμπαίκτριες της , αφού βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετές μέρες και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας του συλλόγου. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ουρουγουάης και της Αργεντινής και πέρυσι έπαιξε στην Πορτογαλία.

Η απόκτηση της Νέβες αλλάζει τις ισορροπίες στον Ά όμιλο της Πρι Λιγk, καθώς τα Πεύκα δυναμώνουν πάρα πολύ και αποκτούν ένα μικρό πλεονέκτημα κόντρα στους δύο βασικούς ανταγωνιστές ΖΑΟΝ και Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ΑΣΑΚ και το τμήμα βόλεϊ, ανακοινώνουν την απόκτηση της Ουρουγουανής ακραίας Σοφία Νέβες για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22. Well come Sofia»

Το ρόστερ των Πεύκων (2021-22)

Πασαδόροι: Σοφία Ιακωβάκη, ‘Ελσα Μπάγγου, Σοφία Τόλιου

Κεντρικές: Εύη Κυριακίδου, Σταυρούλα Κούση, Αναστασία Ματσαρόκη, Νικολέτα Πλακιά.

Ακραίες: Μαρία Κοτέογλου, Δέσποινα Λιούλη, Κατερίνα Χατζή, Σοφία Νέβες (Ουρουγουάη)

Διαγώνιες: Εύα Νικολαϊδου, Ελένη Τσιτσιμπλάμη,Λίμπερο: Μαρία Μυρίδου, Κατερίνα Σακκά,  Δήμητρα Μπαλλά

Προπονητής: Μανώλης Σκουλικάρης 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ