Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2021 18:30

ΖΑΟΝ: Τις… ε-Λιωσ(ης)-ε στις προπονήσεις

Στα.. βάσανα της προετοιμασίας έχει μπει και η ομάδα του ΖΑΟΝ. Οι παίκτριες της ομάδας των βορείων προαστίων, τις τελευταίες 15 μέρες φυσούν και ξεφυσούν, από την μεγάλη ένταση των προπονήσεων στο «Ζηρίνειο», οι οποίες ξεκίνησαν αρχικά από το στίβο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο κλειστό.

Ο έμπειρος προπονητής Κώστας Λιώσης για άλλη μια χρονιά τήρησε την παράδοση που θέλει, τις ομάδες που κοουτσάρει να τις γυμνάζει πολύ σκληρά από την αρχή.

 Ο φετινός ΖΑΟΝ που θα είναι και πάλι από τους διεκδικητές της ανόδου από την Πρι λιγκ στη Volley League, μαζί με τα Πεύκα, το Αιγάλεω από τον ‘Α όμιλο και τον Απόλλωνα Καλαμάτας από τον Β’, διατήρησε σχεδόν το περυσινό βασικό του ρόστερ με κάποιες μικρές αλλαγές ενω σε αντίθεση με ορισμένυυς ανιπάλους του δεν θα κινηθεί για την απόκτηση ξενης αθλήτριας.

Όσον αφορά το  φετινό ρόστερ προστέθηκε η ακραία Αναστασία Μικρουδάκη που επέστρεψε μετά την εγκυμοσύνη της, αποκτήθηκαν οι κεντρικές Θοδώρα Μποκή (19 χρ.1μ84) που πέρυσι ανήκε στον Πανιώνιο και η 19 χρονη κεντρική (1μ80), Βελλίνη Παναγιώτα από τον Ηρακλή Κηφισιάς. Αποχώρησε η κεντρική Ολγα Μελετιάδη που γύρισε στο Αιγάλεω.

ΖΑΟΝ (ρόστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Αναγνώστου Ειρήνη, Φουμάκη Θεοδώρα

Ακραίες: Αργυροπούλου Ευδοξία, Βίκυ Παπαδοπούλου, Αναστασία Μικρουδάκη,

Κεντρικές: Αννα Μαρία Καλλή, Θεοδώρα Μποκή, Βελλίνη Παναγιώτα

Διαγώνιες: Μάρβη Γιοβάνη

Λίμπερο: Αργυροπούλου Μαρίνα, Πικούλη Εβίτα

Προπονητής: Κώστας Λιώσης