1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2021 12:33

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε με όνειρα ανόδου. Ενισχύεται με Νοτιοαμερικάνα ξένη

Με όνειρα και φιλοδοξίες για άνοδο απο την Πρι Λιγκ στηVolley League, πραγματοποιήθηκε η "πρώτη» προπόνηση για τις αθλήτριες του Απόλλωνα Καλαμάτας,στο κλειστό της Παραλίας το βράδυ της Πέμπτης (19.8). Αρχικά οι αθλήτριες υποβλήθηκαν σε ειδικά τεστ covid-19, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των παικτριών έχει εμβολιαστεί.

Το ρόστερ είναι κατά 85% έτοιμο και σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί μια σπουδαία αθλήτρια από χώρα της Λατινικής Αμερικής, που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο, όπως τόνισε και η έφορος Βίκυ Καραμπάτσου!

Στη διάθεση του έμπειρου και προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, βρέθηκαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας όπως και οι βοηθοί του Μαρία Κωστοπούλου- ΒιβήΤασιοπούλου, ενώ σε δηλώσεις τους, οι άνθρωποι του Απόλλωνα άφησαν να εννοηθεί πως το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αναμένονται δυο ή και τρεις μεταγραφές. Αρχικός στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί στην πρώτη τριάδα της Πρι Λιγκ

Το μέχρι τώρα ρόστερ του Απόλλων Καλαμάτας ( 2021-22) αποτελούν:

Πασαδόροι: Κλειώ Βενέτη

Κεντρικές : Σοφία Καρακύκλα, Λίνα Αποστολοπούλου, Ειρήνη Σακελλαρίου, Αγγελική Γρίβα

Ακραίες: Μαρία Θεοδωρακέα, Νίκη Κόλλια, Ντίνα Καραμούντζου

Διαγώνιες : Χρύσα Καράμπελα'

Λίμπερο: Σοφία Γκιαούρη, Νίκη Γιόλλα

Προπονητής: Μπάμπης Μυτσκίδης

Πηγή: Messinialive.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ