1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2021 15:14

Στα Βριλήσσια η Δανάη Κωστοπούλου

Άλλη μια ταλαντούχα ακραία, τη Δανάη Κωστοπούλου, ανακοίνωσαν τα Βριλήσσια. Η 19 χρονη (1μ80) παίκτρια που ξεκίνησε το βόλεϊ στις Αμαζόνες και κατόπιν αγωνίστηκε στη γυναικεία ομάδα για τρία χρόνια (2016-2019), αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα ρόστερ της ομάδας των βορείων προαστίων στο νέο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη νεαρή Κωστοπούλου αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Δανάης Κωστοπούλου στην οικογένεια των Βριλησσίων. Η Δανάη αποτελεί μια ακόμη σπουδαία προσθήκη στο φετινό ροστερ που συγκροτούμε, ώστε να εμφανιστούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί, στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ. Η Δανάη είναι γενημμένη στις2/03/2002. Αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, έχει ύψος 1μ80 και θεωρείται μια πολύ ανερχόμενη αθλήτρια, η οποία θα δώσει λύσεις στην επίθεση του ΦΟΒ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η αθλήτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο όπως είναι τα Βριλήσσια, με τόση μεγάλη ιστορία και παράδοση. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας κ. Τριανταφυλλόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα, χωρίς διακοπές και θέλω να ελπίζω να αγωνιστούμε με την παρουσία φιλαθλων στα γήπεδα»

.Δανάη καλώς όρισες στο σύλλογο του ΦΟ Βριλησσίων και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες»

Βριλήσσια ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Μαρία Μικέλη, Όλγα Λογαρά

Κεντρικές:
Αφροδίτη Γιώτα, Αγγελική Στάθη, Κατερίνα Κογεράκη

Ακραίες: Νίκη Βουμβουράκη, Μιλένα Δούκα, Σοφία Σολωμού, Σοφία Μαραθοκαμπίτου, Δανάη Κωστοπούλου

Διαγώνιες: Ελένη Έρωτα

Λίμπερο: Ελεάνα Πολίτη, Λία Χαβιαρά

Προπονητής: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος  

φωτο greekvolley.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ