1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2021 15:11

Ενίσχυση στις άκρες για το Αιγάλεω με τη Μάρα Ράπτη

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο πρωταθληματικό ρόστερ του Αιγάλεω με την απόκτηση της Μάρας Ράπτη. Η 25 χρόνη (1μ77) ακραία που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, και έχει αγωνιστεί σε Πορφύρα, Άρτεμις Κορυδαλλού και τα τελευταία 2 χρόνια στην ΑΕΚ, αναμένεται να ενισχύσει ουσιαστικά την επίθεση του «Σίτι» που φέτος έχει μεγάλο στόχο την άνοδο από την Πρι Λιγκ στο σαλόνι της Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω για τη συνεργασία με τη Ράπτη:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μάρα Ράπτη. Η Μάρα τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρτεμις Κορυδαλλού, ΓΑΝΣ Ίρις και Πορφυρα. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ τη φετινή σεζόν στην οικογένεια του Αιγάλεω. Εκτιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου τους οποίους γνωρίζω πολλά χρόνια.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τον παλμό του κόσμου του Αιγάλεω ο οποίος δημιουργεί πάντα πολύ ωραία αγωνιστική ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο.Εύχομαι πάνω από όλα να είμαστε όλοι υγιείς και σίγουρα θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για την επίτευξη των στόχων μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο.»

Αιγάλεω: ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Καλλιόπη Ανδρέολα, Όλγα Δρεμπέλα

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι, Τάνια Ρουμελιώτη,

Ακραίες: Ερμίνα Γκέκοβιτς, Νάσια Φακοπούλίδου, Μάρα Ράπτη

Κεντρικές: Όλγα Μελετιάδη, Μαριφένια Πατεράκη, Χριστίνα Νικολαΐδη

.Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονητής: Αγγελική Αντωνιάδη 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ