1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2021 18:22

Με Φακοπουλίδου και πάλι το «Σίτι» για άνοδο στη Volley League

Μετά από ένα δίμηνο «διάλειμμα» στο Ρέντη και τον Ολυμπιακό, η Νάσια Φακοπουλίδου επέστρεψε και πάλι στο Αιγάλεω. Η 23 χρονη (1μ82) ακραία από την Κατερίνη, αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την επίθεση του «Σίτι», το οποίο έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League.

H ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Νάσια Φακοπουλιδου. Η Νασια επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα έτος αφού τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παναθηναϊκό, ΖΑΟΝ, ΑΟ Μαρκόπουλο, Φιλαθλητικο Λαρισαικο, Αρχελαο Κατερίνης και Πιερικό. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Κορασίδων και Νεανίδων. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε : ''Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην ομάδα του Αιγάλεω. Η αλήθεια ειναι οτι πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια, την οποία λόγω της πανδημίας δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε. Ελπίζω φέτος έχοντας υγεία, σωματική & ψυχική, να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.» 

Αιγάλεω: ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Καλλιόπη Ανδρέολα, Όλγα Δρεμπέλα

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι, Τάνια Ρουμελιώτη,

Ακραίες: Ερμίνα Γκέκοβιτς, Νάσια Φακοπούλίδου

Κεντρικές: Όλγα Μελετιάδη, Μαριφένια Πατεράκη, Χριστίνα Νικολαΐδη

.Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονητής: Αγγελική Αντωνιάδη  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ