1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2021 22:57

Στα Βριλήσσια θα μπλοκάρει η Κατερίνα Κογεράκη

Σημαντική ενίσχυση αποτελεί για τα Βριλήσσια η απόκτηση της Κατερίνας Κογεράκη. Η 24 χρόνη Ηρακλειώτισα κεντρική (1μ84) αναμένεται να βοηθήσει αποφασιστικά την ομάδα των βορείων προαστίων στο μπλοκ, και να δώσει άφθονες λύσεις στον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Κατερίνας Κογεράκη στην οικογένεια των Βριλησσίων. Η Κατερίνα αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή στο φετινό μας ροστερ που δημιουργούμε για την νέα σεζόν στην Πρι Λιγκ.

Είναι γενημμένη στις 18/4/1997.Αγωνίζεται στην θέση της κεντρικής, έχει ύψος 1μ84 και είναι μια εξαιρετική μπλοκέρ. Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει αγωνιστεί δύο φορές στην Άθλεση, στον ΟΠΕΡ και στον Πανναξιακό

.Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η αθλήτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία και παράδοση. Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και ελπίζω να αγωνιστούμε με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να βοηθήσω τα Βριλήσσια στην Πρι Λιγκ.

Κατερίνα καλώς όρισες στο σύλλογο του ΦΟ Βριλησσίων και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες»

Βριλήσσια ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Μαρία Μικέλη, Όλγα Λογαρά

Κεντρικές: Αφροδίτη Γιώτα, Αγγελική Στάθη, Κατερίνα Κογεράκη

Ακραίες: Νίκη Βουμβουράκη, Μιλένα Δούκα, Σοφία Σολωμού

Διαγώνιες: Ελένη Έρωτα

Λίμπερο: Ελεάνα Πολίτη, Λία Χαβιαρά

Προπονητής: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ