1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2021 18:16

Ανανέωσε για τρίτη χρονιά με το Αιγάλεω η Πατεράκη

Για τρίτη χρονιά θα φορέσει την φανέλα του Αιγάλεω η Μαριφένια Πατεράκη. Η 25 χρονη (1μ85) κεντρική που έχει περάσει από Ένωση Βύρωνα, ΓΣ Ηλιούπολης, Μαρκόπουλο, Κόρινθο,Πανναξιακό, συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλη μια σεζόν, με στόχο να ενισχύσει το κέντρο της αθηναϊκής ομάδας, στην προσπάθεια της για άνοδο στη Volley League.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την παραμονή της Πατεράκη:

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Μαριφενια Πατερακη. Η Μαριφένια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 3η χρονιά στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της μας δήλωσε : «Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω για ακόμη μια χρονιά να βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω και ανυπομονώ για το νεο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.»

Αιγάλεω: ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Καλλιόπη Ανδρέολα, Όλγα Δρεμπέλα

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι

Ακραίες: Ερμίνα Γκέκοβιτς

Κεντρικές: Όλγα Μελετιάδη, Μαριφένια Πατεράκη

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονητής: Αγγελική Αντωνιάδη 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ