Εκτυπώστε τη σελίδα
21-07-2021 15:33

Δυνάμωσαν στα άκρα τα Βριλήσσια με Σοφία Σολωμού

Την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση έκαναν τα Βριλήσσια ενόψει της νέας χρονιάς στην Πρι Λιγκ. Πρόκειται για την 23 χρονη (1μ83) ακραία, Σοφία Σολωμού η οποία έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ένωση και Νέους Βύρωνα, Αιγάλεω, ΓΣ Ηλιούπολη.

Η παρουσία της Σολωμού αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα άκρα της ομάδας των βορείων προαστίων που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Σοφίας Σολωμού στην οικογένεια των Βριλησσίων. Η Σοφία αποτελεί την πρώτη μεταγραφή στο φετινό ροστερ που σχηματίζεται για την νέα σεζόν της Πρι Λιγκ. Είναι γενημμένη στις 13/4/1998.Αγωνίζεται στην θέση της ακραίας και έχει ύψος 1μ83. Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, δύο φορές στην Ένωση Βύρωνα, Νέους Βύρωνα, δύο φορές στο Αιγάλεω και τελευταία στον ΓΣ Ηλιούπολης.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας η αθλήτρια δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία και παράδοση.Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και ελπίζω να επιτρέψουν να παίξουμε με κόσμο στα γήπεδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου στην Πρι Λιγκ.

Σοφία καλώς όρισες στο σύλλογο του ΦΟ Βριλησσίων»

Βριλήσσια ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Μαρία Μικέλη, Όλγα Λογαρά

Κεντρικές: Αφροδίτη Γιώτα, Αγγελική Στάθη

Ακραίες: Νίκη Βουμβουράκη, Μιλένα Δούκα, Σοφία Σολωμού

Διαγώνιες: Ελένη Έρωτα

Λίμπερο: Ελεάνα Πολίτη, Λία Χαβιαρά

Προπονητής: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος