1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2021 18:33

Δυνάμωσε στο μπλοκ ο Πανιώνιος με Χριστίνα Στάϊκου

Την ενίσχυση του με την απόκτηση της 25 χρονης κεντρικής, Χριστίνα Στάϊκου, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Η νέα παίκτρια των «κυανέρυθρων» έχει ύψος 1μ79 είναι από Θεσσαλονίκη και έχει αγωνιστεί σε Πεύκα, Νέα Γενεά και ΒΑΟ.

Πρόκειται για την δεύτερη μεταγραφή του Πανιωνίου ενόψει της νέας Πρι Λιγκ μετά την Σοφία Βασιλαντωνάκη και η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Στον Ιστορικό θα μπλοκάρει την νέα χρονιά η Χριστίνα Στάικου. Η κεντρικός, που είναι γεννημένη 12/3/1996 και έχει ύψος 1.79, πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Πεύκων της Νέας Γενεάς και του ΒΑΟ, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας μας.»

Η Χριστίνα στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ιστορικού είπε:

«Μόνο χαρά και τιμή για την ένταξη μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα έπειτα από μια δύσκολη περίοδο για τον χώρο του βόλεϊ! Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους! Εύχομαι μια ασταμάτητη και υγιή αγωνιστική χρονιά!”Από τη μεριά της η διοίκηση του συλλόγου μας της εύχεται να έχει υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν με τα χρώματα του Ιστορικού. Καλώς ήρθες Χριστίνα στην ομάδα μας.»

Πανιώνιος ρόστερ (2021-22)

ΠασαδόροιΔιαγώνιες: Σοφία Βασιλαντωνάκη

 Ακραίες:

Κεντρικές: Χριστίνα Στάϊκου

Λίμπερο:

Προπονηττής: Χάρης Σκουτελάκος

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ