1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2021 15:15

Στη γυναικεία ομάδα του Αιγάλεω Ανδρέολα και Δρεμπέλα

Επένδυση στο μέλλον και ειδικά στην ευαίσθητη θέση της πασαδόρου κάνει το Αιγάλεω με τις Καλλιόπη Ανδρέολα και Ολγα Δρεμπέλα. Οι ταλαντούχες αθλήτριες που έχουν κληθεί στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων κορασίδων και παγκορασίδων, θα προωθηθούν στη γυναικεία ομάδα και θα  μοιράζονται την θέση της αναπληρωματικής πασαδόρου, πίσω απο την αρχηγό Κατερίνα Βλάχου, στα διάφορα παιχνίδια του "Σίτι" στην Πρι Λιγκ.

Η σχετική ανακοίνωση του Αιγάλεω αναφέρει:

«Η Καλλιόπη Ανδρέολα πασαδορος γεννημένη το 2005 και η Όλγα Δρεμπέλα πασαδορος γεννημένη το 2007 θα μοιραστούν την δυσκολη και συνάμα απαιτητική θέση της πασαδορου στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Εθνική κατηγορία της Pre league .

Η coach Αγγελική Αντωνιάδη δίνει την ευκαιρία στις Αιγαλιωτισσες μικρές αθλήτριες να κάνουν το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Η Καλλιόπη και η Όλγα ξεκίνησαν από το τμήμα Mινι και με σκληρή δουλειά και πολύ αγάπη κατάφεραν να φτάσουν τόσο ψηλά. Υπενθυμίζουμε ότι η Καλλιόπη και η Όλγα εχουν επιλεχθεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές για τις Εθνικές ομάδες.

Η Όλγα Δρεμπελα αυτή τη στιγμή της ανακοίνωσης προπονείται στο Μουζάκι Καρδίτσας με την Εθνική Παγκορασίδων.Η Καλλιόπη μας ανέφερε : ''Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι κοντά στην οικογένεια του Αιγάλεω. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και ευχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς''Η Όλγα μας ανέφερε : ''Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα συμμετέχω στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Μέσα από αυτήν την ομάδα από την οποία ξεκίνησα, έμαθα και αγάπησα το βόλεϊ. Εύχομαι φέτος να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα αλλά και την coach μου Αγγελική Αντωνιάδου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει''Ευχόμαστε και στις δύο καλή επιτυχία.»

Αιγάλεω: ρόστερ (2021-22)

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου, Καλλιόπη Ανδρέολα, Όλγα Δρεμπέλα

Ακραίες: Ερμίνα Γκέκοβιτς

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι

Κεντρικές:

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονητής: Αγγελική Αντωνιάδη

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ