1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2021 23:53

Στα «κυανέρυθρα» η Σοφία Βασιλαντωνάκη

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα της η Σοφία Βασιλαντωνάκη. Η 22 χρονη (1μ87) διαγώνια, αδελφή της διεθνής Ανθής Βασιλαντωνάκη που αγωνίζεται στη Γαλατασαράϊ, μετακινήθηκε στο σύλλογο της Ν. Σμύρνης για να τον βοηθήσει να εχει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για τη Σοφία που έχει περάσει από Ένωση Βύρωνα, Νέους Βύρωνα, Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, Νίκη Αμαρουσίου, Ηλυσιακό και πέρυσι στην Κόρινθο, αναφέρει:

«Η Σοφία Βασιλαντωνακη θα είναι η νέα διαγώνιος της γυναικείας μας ομάδας μας την νέα χρονιά η νεαρή διαγώνιος έχει ύψος 1.87 και είναι γεννημένη στης 14/4/1999.

Η Σοφία στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ιστορικού είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον πανιώνιο την επόμενη χρονια και θα συνεισφέρω στην προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας !

Ελπίζω αυτή η σεζόν να ξεκινήσει ομαλά , χωρίς διακοπές και με υγεία σε όλους τους τομείς.Η διοίκηση του συλλόγου της εύχεται να έχει υγεία και την καλωσορίζει στην οικογένεια του Ιστορικού.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ