1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2021 19:33

Για δεύτερη χρονιά ανανέωσε με το Αιγάλεω η Γκέκοβιτς

Την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη σεζόν με την 17χρονη (1μ80) ταλαντούχα ακραία, Ερμίνα Γκέκοβιτς, ανακοίνωσε ο ΑΟ Αιγάλεω, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ερμίνα Γκεκοβιτς. Η Ερμίνα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 2η χρόνια στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες

.Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, δήλωσε: ''Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για δεύτερη χρονιά με την φανέλα του Αιγάλεω. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουμε θέσει ως ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα'.»

Αιγάλεω (ρόστερ 2021-22) Πρι Λιγκ

Πασαδόροι: Κατερίνα Βλάχου

Ακραίες: Ερμίνα Γκέκοβιτς

Διαγώνιες: Αγγελική Οικονομάκη, Ειρήνη Τσελάνι

Κεντρικές:

Λίμπερο: Μαριαλένα Λύρα, Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονητής: Αγγελική Αντωνιάδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ