1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2021 15:47

Απόλλωνας Καλαμάτας: Παραμένει αρχηγός η Ντίνα Καραμούντζου

Για τέταρτη χρονιά θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμάτας, η Ντίνα Καραμούντζου. Η Καραμούντζου είναι 25 ετών (1μ80) αγωνίζεται ακραία και είναι από τις παίκτριες που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στις ανόδους του Απόλλωνα από την Β΄εθνική στην Πρι Λιγκ, με το πάθος και την σταθερότητα της. Η παραμονή της ενισχύει το ρόστερ της Καλαματιανής ομάδας που "κτίζεται" σταδιακά απο την αρχή, ωστε να διεκδικήσει τη νέα χρονιά, την συμμετοχή της στα μεγάλα σαλόνια της Volley League γυναικών.

Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού συλλόγου για την παραμονή της «σημαίας» της ομάδας που έχει αγωνιστεί σε Άργος, Πανελλήνιο, Αιγάλεω, αναφέρει:

«Η σημαία στον ιστό της...Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ντίνα Καραμούντζου θα φορά το περιβραχιόνιο της αρχηγού στην ομάδα μας.Ακόμα μια σημαντική παραμονή στο ροστερ της ομάδας μας .Σημειωτέον από το περσινό κορμό παραμενουν συνολικά οι :Καρακύκλα, Αποστολοπουλου ,Σακελλαρίου, Κόλλια, Καραμούντζου, Γκιαούρη, Γιόλλα ενω εχουν αποκτηθει οι : Θεοδωρακέα, Γρίβα και Βενέτη.»

 Απόλλων Καλαμάτας (ράστερ 2021-22)

Πασαδόροι: Κλειώ Βενέτη

Κεντρικές : Σοφία Καρακύκλα, Λίνα Αποστολοπούλου, Ειρήνη Σακελλαρίου, Αγγελική Γρίβα

Ακραίες: Μαρία Θεοδωρακέα, Νίκη Κόλλια

Διαγώνιες

'Λίμπερο: Σοφία Γκιαούρη, Νίκη Γιόλλα

Προπονητής: Μπάμπης Μυτσκίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ