1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2021 14:27

Τριπλή ανανέωση στα Πεύκα (vid)

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ανασυγκρότηση του ρόστερ των Πρωταθλητών Πεύκων απο τη διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, Μανώλη Σκουλικάρη. Αρχικά η διοίκηση της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας η οποία είναι από τα φαβορί για την άνοδο από την Pre League στη Volley League, ανακοίνωσε την τριπλή ανανέωση με τις Μαρία Κοτέογλου, Εύα Νικολαϊδου, Αναστασία Ματσαρόκη.

Η πολύπειρη Μαρία Κοτέογλου που έχει διατελέσει και αρχηγός του ΠΑΟΚ, όταν ο δικέφαλος βρισκόταν στις τοπικές κατηγορίες, είναι ακραία έχει ύψος 1μ73 και θα παραμείνει στα Πεύκα για τρίτη χρονιά. Μπορείτε στο παρακάτω βίντεο να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις που έκανε για την ανανέωση της συνεργασίας.

Για τρίτη χρονιά θα παραμείνει στα Πεύκα και η 25χρονη (1μ82) Εβρίτισσα διαγώνια και πρώην αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης , με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, Εύα Νικολαϊδου.

Τέλος την φανέλα του ΑΣΚ Πρωταθλητών θα φορέσει και πάλι η 22 χρονη κεντρική (1μ85) Αναστασία Ματσαρόκη. Η νεαρή αθλήτρια που πέρυσι είχε αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας και συμφώνησε να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα για να την βοηθήσει να πετύχει το στόχο της τη νέα χρονιά. Να σημειωθεί ότι έχουν ανανεώσει η Σοφία Ιακωβάκη, Εύη Κυριακίδου και αποκτήθηκε η Σταυρούλα Κούση.

Το ρόστερ των Πεύκων (2021-22)

Πασαδόροι: Σοφία Ιακωβάκη

Κεντρικές: Εύη Κυριακίδου, Σταυρούλα Κούση, Αναστασία Ματσαρόκη

Ακραίες: Μαρία Κοτέογλου

Διαγώνιες: Εύα Νικολαϊδου

Λίμπερο:

Προπονητής: Μανώλης Σκουλικάρης

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ