1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2021 22:29

Pre League: Σούπερ ενίσχυση για τον Απόλλωνα Καλαμάτας με Μαρία Θεοδωρακέα

Σε μια πολύ καλή και έξυπνη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Απόλλωνας Καλαμάτας,, καθώς ανακοίνωσε την Μαρία Θεοδωρακέα. Η 30 χρόνη (1μ83)  ακραία είναι μια εξαιρετική και αξιόπιστη σκόρερ που διακρίθηκε με τον Απολλώνιο και τον Μίλωνα, και η οποία επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να ενισχύσει και να ηγηθεί της Μεσσηνιακής ομάδας, στην προσπάθεια της να διεκδικήσει την άνοδο στη Volley League.

H ανακοίνωση του Απόλλωνα για την Καλαματιανή κανονιέρισα που επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στο γήπεδο της Παραλίας, αναφέρει:

«Η πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας είναι γεγονός.Η επιστροφή της Μαρίας Θεοδωρακέα στα γήπεδο της Μεσσηνίας έπειτα από 12 χρόνια είναι πραγματικότητα.Η Μαρία πρωτόμαθε να παίζει βόλεϊ στο Πήγασο Μανης.Ενδιάμεσοι σταθμοί της, πριν τις πανεπιστημιακές της σπουδές, ήταν οι έτερες ομάδες της Μεσσηνίας, Ακρίτας και Μεσσηνιακός.

Στην Αθήνα παράλληλα με τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ αγωνίστηκε σε Αρτεμις Κορυδαλλού, Αγια παρασκευή, Ιωνικο Ν.Φ ,Απολλώνιο, Μίλωνα ενω τελευταίος σταθμος της πριν τη επιστροφή της στην Καλαμάτα ηταν η ομάδα της Α1 γυναικών ο Πορφύρας.

Με μεγάλη μας χαρά Μαρία σε καλωσορίζουμε στην πόλη μας, σου ευχόμαστε υγεία και μια εποικοδομητική αθλητική χρονιά !!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ