1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2020 15:02

Νίκη Κόλλια: «Περνάμε μια πολύ επώδυνη κατάσταση»

Η Πατρινή ακραία του νεοφώτιστου στην Πρι Λιγκ Απόλλωνα Καλαμάτας, Νίκη Κόλλια, μίλησε στη «Γ» και αναφέρθηκε στις αρνητικές επιπτώσεις που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη καραντίνα στους αθλητές και στις ομάδες.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Σίγουρα σε σχέση με το πρώτο λοκντάουν είναι τελείως διαφορετικά καθώς είναι πιο γνώριμο σε εμάς πλέον και ίσως περνάει και πιο εύκολα σε συνδυασμό με διάφορες δραστηριότητες, είτε βόλτα, είτε τρέξιμο, είτε ποδήλατο, περνάει πιο εποικοδομητικά» είπε αρχικά η Νίκη Κόλλια που βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και γυμνάζεται ατομικα, ωστε να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση,όταν γίνει η επαννεκίνηση των προπονήσεων, σχολίασε:

«Από την άλλη είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστον για τους αθλητές που έχουν συνηθίσει σε συγκεκριμένους ρυθμούς προπονήσεων και πίεσης και όλο αυτό το κάνει πιο επώδυνο. Όσον αφορά την επιστροφή στα γήπεδα θα χρειαστούμε χρόνο προετοιμασίας καθώς θα είμαστε μεγάλο διάστημα απόντες από προπονήσεις. Παρόλα αυτά η υγεία είναι αυτή που προέχει για όλους εμάς, αθλητές και μη, και ευχόμαστε για την γρήγορη επιστροφή.

Τέλος σίγουρα για την ομάδα μου είναι αρκετά δύσκολα, όπως και για όλες τις ομάδες, καθώς είχαμε προετοιμαστεί αρκετά σκληρά για την έναρξη του πρωταθλήματος!».

Πηγη: gnomip.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ