1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2020 20:13

Θετικό κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσαν οι Μακεδόνες Αξιού

Την ύπαρξη θετικού κρούσματος Cοvid-19, ανακοίνωσαν οι Μακεδόνες Αξιού. Η διοίκηση του συλλόγου των Κυμίνων επισημαίνει ότι διαχείριζεται την κατάσταση με ψυχραιμία και ότι μόλις έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας της παίκτριας, πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του ιού.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για το συγκεκριμένο περιστατικό:

«Χθες, Πέμπτη 15/10/2020, εμφανίστηκε στην ομάδα μας ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19, πρόκειται για μια αθλήτρια του γυναικείου τμήματος. Η ομάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς έχει αναλάβει πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη στιγμή πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του ιού.

Έχουν ανασταλεί οι προπονήσεις του γυναικείου τμηματος μέχρις ότου να γίνουν όλα τα απαραίτητα τεστ. Όλα τα μέλη της γυναικείας ομάδας βρίσκονται σε 7ημερη καραντίνα.

Έχουν ενημερωθεί όλοι οι αντίπαλοι με τους οποίους είχαμε φιλικές αναμετρήσεις. Τηρούμε τις ακριβείς οδηγίες του ΕΟΔΥ και είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, έχει γίνει ήδη απολύμανση του κλειστού γυμναστηρίου. Με ψυχραιμία και σωστή διαχείριση θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Ευχόμαστε περαστικά στην αθλήτρια μας!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ