1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2020 21:55

Θετικά συμπεράσματα για Βριλήσσια και Κόρινθο

Φιλικό για τρία σετ (2-1) έπαιξαν Βριλήσσια και Κόρινθος, στο κλειστό της ομάδας των βορείων προαστίων, ενόψει της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τις παίκτριες των δύο συλλόγων να αγωνίζονται με αρκετή διάθεση και πάθος σε κάθε πόντο. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι φιλοξενούμενες επικράτησαν μετά από μεγάλη μάχη στο πρώτο με 27-29 ενώ στη συνέχεια, οι γηπεδούχες με λιγότερα λάθη και περισσότερη ψυχραιμία, επικράτησαν στα δύο επόμενα με 25-16 και 25-21.

Οι δύο προπονητές Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος και Δημήτρης Ανδρεόπουλος, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε κάθε σετ, διαφορετικά σχήματα και έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεση τους.

Για τα Βριλήσσια ήταν το πρώτο φιλικό από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους ενώ για την Κόρινθο το τέταρτο, καθώς είχε προηγηθεί μια νίκη με την την Ίριδα Ν. Σμύρνης, και δυο ισοπαλίες με την Πετρούπολη.

 Τα σετ 2-1: 27-29, 25-16, 25-21

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ