1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2020 14:21

Κώστας Λιώσης: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι ταξίδι σε άγνωστα νερά»

Ένα μήνα προετοιμασία συμπλήρωσε ο Ζ.Α.Ο.Ν ο οποίος απόψε θα δώσει και το πρώτο του φιλικό εκτός έδρας με τις Αμαζόνες. Η ομάδα της Κηφισιάς με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε δημιούργησε ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ και θεωρείται μαζί με τα Πεύκα, από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση των προνομιούχων θέσεων της Πρι Λιγκ που οδηγούν στην Volleyleague γυναικών.

Ο πολύπειρος προπονητής του συλλόγου και ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς στην καητγορία, ο Κώστας Λιώσης, σχολίασε για την νέα σεζόν:

«Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Πρι λιγκ.

Προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας και μαζί με τις αθλήτριες που ήρθαν φέτος και όσες έμειναν πέρυσι αλλα και τα νέα ταλέντα που προέρχονται από τα «σπλάχνα του συλλόγου», θελουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό λειτουργικό σύνολο.

Το φετινό πρωτάθλημα μοιάζει με ταξίδι σε «άγνωστα νερά» για τις ομάδες μετά από όσα συμβαίνουν με τα συνεχή μέτρα για τον κορονοϊό. Εδώ που φτάσαμε χρειάζεται και τύχη γιατί ένα κρούσμα να συμβεί σε μια ομάδα η ένα λοκ ντάουν, θα έρθουν τα πάνω κάτω. Προχωράμε βήμα βήμα και βλέπουμε.»

Όσον αφορά το φετινό «οπλοστάσιο» του ΖΑΟΝ, αυτό ενισχύθηκε με την «μπόμπερ» Μάρβη Γιοβάνη, τις ακραίες Βίκυ Παπαδοπούλου από το Μαρκόπουλο, Αναστασία Μικρουδάκη από τον Πανιώνιο και την κεντρική Άννα Μαρία Καλλή από την Άρτεμις Κορυδαλλού.Παρέμειναν  απο πέρυσι η ακραία Ευδοξία Αργυροπούλου, η πασαδόρος Ειρήνη Αναγνώστου, η κεντρική Όλγα Μελετιάδη, η λίμπερο Μαρίνα Αργυροπούλου.

Αποχώρησαν: Σωτηρίου, Ποδαρά, Αρβανιτοπούλου, Μερκουριάδη, Χανδρή, Γεωργιλά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ