1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2020 13:43

Το τουρνουά του Α.Ο. Σκοπέλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου το τουρνουά βόλεϊ γυναικών Σκοπέλου που διοργάνωσε ο Α.Ο. Σκοπέλου με την συμμετοχή των ομάδων Πανιώνιου Γ.Σ., Ε.Α. Λάρισας, Αργώ Βόλου και Α.Ο. Σκοπέλου. Οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα να γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια υψηλού επιπέδου τα οποία πρόσφεραν αγωνιστικό θέαμα και βοήθησαν τα τεχνικά team να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα έν όψη της αρχής των πρωταθλημάτων.

Ο προπονητής του Α.Ο. Σκοπέλου Γιαννης Τσακάλης είπε:

Τελείωσε πριν λίγο το δεύτερο τουρνουά βόλεϊ που είχαμε τη χαρά να διοργανώσει ο ΑΟ ΣΚΟΠΈΛΟΥ ,αφήνοντας πιστεύω σε όλους στο νησί που το ζήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και τις αθλήτριες και των τριών ομάδων που μας κάνανε την τιμή και ταξίδεψαν με δύσκολο καιρό για να βρεθούν κοντά μας. Πανιώνιος...ΕΑΛ...και ΑΡΓΩ μας χάρισαν μοναδικές στιγμές πραγματικά καλού βόλεϊ!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς Vaggelis Stathopoulos, Stathis Nikolouzos, Sokratis Papastergiou, Χρυσομαλλίδης Γιώργος Δημητρης Καραγιαννης, Lefteris Tirtirakis,Takis Choou, Iordanis Passas, Mixalis Gerakis, ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ, Zampetas Fragoulis, και Κοχυλη Γιώργο που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησέ να πραγματοποιηθεί το τουρνουά αυτό. Μακάρι να ξαναβρεθούμε και του χρόνου! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συνδρομή της και τον Δήμο Σκοπέλου που ήταν δίπλα μας.

Ο προπονητής της ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ  Βαγγέλης Σταθόπουλος  είπε: Στο όμορφο νησί της Σκοπέλου είχε την χαρά να παραβρεθεί σύσσωμη  η γυναικεία ομάδα του συλλόγου  μας το τριήμερο 18-20 /09 και να λάβει  μέρος στο 2ο τουρνουά Βόλεϊ  που διοργάνωσε ο ΑΟ Σκοπέλου με συμμετοχή των συλλόγων  Α.Ο Σκοπέλου,  ΕΑ Λάρισας και Πανιωνίου . Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο Σκοπέλου και τον προπονητή Γιάννη Τσακάλη και την διοίκηση  για την πρόσκληση  στο άψογα διοργανωμένο τουρνουά και για την ζέστη τους φιλοξενία.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά ΕΔΩ  ΚΑΙ ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ