1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2020 22:26

Η Καναδέζα «αγριόγατα» Νικάλα Μαζέφσκι στον Απόλλωνα Καλαμάτας

Σπουδαία και εντυπωσιακή ενίσχυση για τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Καλαμάτας στην Πρι Λιγκ με την απόκτηση της Καναδέζας «αγριογάτας», Νικάλα Μαζέφσκι. Η Μαζέφσκι αγωνίζεται ως ακραία,είναι 24 ετών και έχει ύψος 1μ.81 και αγωνίστηκε στην Καναδική κολλεγιακή ομάδα των «Μπόμπκατς» και τη σεζόν που πέρασε στη Σουηδία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος μας ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την προσθηκη της Nikala Majewski στο ροστερ της.Η Νικαλα αγωνιζεται στη θέση 4 ακραία ,εχει υψος 1.81 και προερχεται απο μια καθαρα αθλητικη οικογενεια.

Απο το 2014 εως το 2019 αγωνιστηκε στο κολλεγιακο πρωταθληνα του Δυτικου Καναδά με την ομαδα Bob cats. Εκει απέκτησε σημαντικές διακρίσεις ως καλυτερη επιθετικοςκαι mvp του πρωταθληματος ενω τις τρεις τελευταιες σεζον συμπεριλήφθηκε στην alla star εξάδα του πρωταθληματος.

Είναι γνωστή ως «Hotstuff» που χαρακτηρίζει το πάθος και την αγωνιστικότητα της στο γηπεδο.Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Α1 της Σουηδίας.

Νικαλα η πολη και η ομάδα σου σε καλωσορίζει !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ