1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2020 00:01

Στα Βριλήσσια η Λία Χαβιάρα και Ευγενία Καλογεροπούλου

Την φανέλα των Βριλησσίων θα φορούν την επόμενη σεζόν, οι Λία Χαβιάρα και Ευγενία Καλογεροπούλου. Οι δύο αθλήτριες αναμένεται να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η 20 χρονη (1μ65) Χαβιάρα (φωτο),προέρχεται από βολεϊκή οικογένεια αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο και ξεκίνησε από τους Ίωνες όπου την τελευταία τριετία ήταν βασικό στέλεχος.

Από την άλλη η 33 χρονη έμπειρη ακραία (1μ73), Ευγενία Καλογεροπούλου, έχει αγωνιστεί σε Λοκρό, ΑΕΚ, Ένωση Ιλίου, Φέρρες Έβρου, Νίκη Αλεξανδρούπολης, Πετρούπολη και πέρυσι ήταν στο ρόστερ της Αργυρούπολης στην Α2.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΦΟ Βριλησσίων εχει την χαρά να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τις αθλήτριες, Ευγενία Καλογεροπούλου και Λία Χαβιάρα.

Η Ευγενία με την εμπειρία της στην επίθεση και η Λία με τον ενθουσιασμό της στην άμυνα, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν το σύλλογο μας να έχει μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Pre League

.Καλωσορίζουμε την Λία και την Ευγενία στην οικογένεια των Βριλησσίων και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ