1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2020 14:37

Η Ειρήνη Τσελάνι στο Αιγάλεω

Την απόκτηση της 24 χρονης (1μ82) κεντρικής-διαγώνιας, Ειρήνης Τσελάνι, ανακοίνωσε το Αιγάλεω. Η αθλήτρια που κατάγεται από την Κρήτη έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΓΑΣ Μεσσαρα, ΟΠΕ Ρεθύμνου και ΣΦΠ Χανίων, αναμένεται να δώσει λύσεις στην ομάδα του «Σίτι» στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ειρήνη Τσελανι.Η Ειρήνη κατάγεται από την Κρήτη και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΓΑΣ Μεσσαρα, ΟΠΕ Ρεθύμνου και ΣΦΠ Χανίων.Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της δήλωσε ''Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγαλεω που είναι ένας οργανωμένος σύλλογος με στόχους.

Είμαι αισιόδοξη για τη χρόνια που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα δουλέψουμε σκληρά τόσο εμείς οι αθλήτριες όσο και οι προπονητές για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Ελπίζω να κυλήσει ομαλά η χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμους'' .

 Το βιογραφικό της

Ειρήνη Τσελανι

23/06/96

1.82cm

Διαγώνιος-Κεντρική

Προηγούμενη ομάδα : ΓΑΣ Μυσαρά»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ