1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2020 15:14

Μένει για τρίτη σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμάτας η Αποστολοπούλου

Την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμάτας θα φορέσει για τρίτη σεζόν η Λίνα Αποστολοπούλου, καθώς ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά με το Μεσσηνιακό σύλλογο. Η 23 χρονη κεντρική ήταν από τις αθλήτριες που βοήθησαν αποφασιστικά την ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και να πάρει την ιστορική άνοδο στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

«Για 3η συνεχομενη χρονια θα αγωνιζεται μαζι μας η Αποστολοπουλου Καλλιοπη (Λινα).Η Λινα ειναι 23 ετων και ειναι αθλητρια του Γ.Σ Σπαρτιατικου.
Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα τη διοικηση του Σπαρτιατικου για την αγαστη συνεργασια που διεπει τις σχεσεις των δυο συλλογων και αποτελουν παραδειγμα σωστης συνεργασιας και αγαπης για το αθλημα !!!»

Να σημειωθεί ότι με τον Απόλλωνα έχουν ήδη ανανεώσει για τη νέα σεζόν οι Νίκη Κόλλια, Σοφία Καρακύκλα, Γωγώ Δεδούση, Ειρήνη Σακελλαρίου, Βασιλίνα Πετροπούλου ενώ έχουν αποκτηθεί οι 29χρονη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η 23χρονη διαγώνια Άντζελα Παπά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ