1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2020 21:53

Σούπερ ενίσχυση για τα Πεύκα με Μαρία Μυρίδου

Μια ακόμη εντυπωσιακή κίνηση για τα νεοφώτιστα Πεύκα στην Πρι Λιγκ καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση της λίμπερο Μαρίας Μυρίδου.

Η 25 χρονη (1μ68) παίκτρια προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα του δικεφάλου στην Volleyleague γυναικών, θεωρείται από τις καλύτερες λίμπερο της κατηγορίας και συνδυάζει την καλή τεχνική με την πολύ σταθερή απόδοση.

Η απόκτηση της Μυρίδου, ισχυροποιεί σε εκπληκτικό βαθμό την άμυνα των Πεύκων, τα οποία με αποφασιστικές και μελετημένες μεταγραφικές κινήσεις, «κτίζουν» ένα νέο και πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς στο σκληρό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η Μυρίδου στα Πεύκα θα συναντήσει και πάλι τον προπονητή , Μανώλη Σκουλικάρη με τον οποίο έχουν συνεργαστεί για μια τετραετία στους Μακεδόνες Αξιού με αποκορύφωμα την τέταρτη θέση στην Volleyleague το 2018. Η νέα λίμπερο των Πεύκων εχει αγωνιστεί επίσης σε Αίαντα Ευόσμου και Ναύαρχο Βότση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ