1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2020 21:07

«Θωράκισε» την άμυνα του με Γκιαούρη ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Μια από τις κορυφαίες λίμπερο της φετινής Πρι λιγκ, που διακρίθηκε ιδιαίτερα την τελευταία τριετία με την φανέλα των Αμαζόνων, την Σοφία Γκιαούρη, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία, Απόλλωνας Καλαμάτας.

Με την απόκτηση της 29 χρονης (1μ68) πολύπειρης και σταθερής σε απόδοση, λίμπερο, η Μεσσηνιακή ομάδα θωρακίζει εντυπωσιακά την άμυνα της στην δύσκολη και απαιτητική κατηγορία της Πρι Λιγκ. Να σημειωθεί ότι Γκιαούρη που προέρχεται από δύο σερί ανόδους με την ομάδα των Αμαζόνων, εχει επίσης αγωνιστεί σε Ιωνικό, Ηλυσιακό, Πανναξιακό, Ηλιούπολη και ΓΣ Χαλανδρίου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για την Γκιαούρη που είναι το πρώτο μεταγραφικό του απόκτημα για την καινούργια χρονιά, αναφέρει:

«Η άμυνα της ομάδας μας ενισχύεται με την αθλήτρια Σοφία Γκιαούρη.Η Σοφία τα δύο τελευταία χρόνιa αγωνίστηκε στη θέση του λίμπερο με την ομάδα των Αμαζόνων με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δυο ανόδους σε εθνικές κατηγορίες όντας από τις καλύτερες παίκτριες.Έχει αγωνιστεί ακόμα σε μεγάλες ομάδες όπως ο Πανναξιακος, Ηλυσιακός και άλλες.Ευχόμαστε στη Σοφία να έχει μια καλή σεζόν με υγεία πάνω από ολα.Καλώς όρισες !!! »

Η Γκιαούρη με την σειρά της υποστήριξε για την μετακίνηση της στην πρωταθλήτρια ομάδα της Καλαμάτας:

«Ειμαι πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στο δυναμικό του Απόλλωνα! Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη που με εμπιστεύτηκαν για τη νέα τους πορεία στην απαιτητική κατηγορία της πρι λιγκ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ