Εκτυπώστε τη σελίδα
11-06-2020 22:55

«Μαέστρος» και πάλι στα Πεύκα η Πλουμή, ανανέωσαν Κοτέογλου, Νικολαϊδου

Μπαραζ ανανεώσεων και μεταγραφών, από την νεοφώτιστη ομάδα Πρωταθλητών Πεύκων στην Πρι Λιγκ.Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου γνωστοποίησε την επιστροφή της 25 χρονης (1μ81) πασαδόρου, Άρτεμις Πλουμή που την φετινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αίαντα ενώ πριν δύο χρόνια ήταν η βασική «μαέστρος» του ΠΑΟΚ στην Πρι Λιγκ.

Η Πλουμή που θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στα Πεύκα μετά από απουσία τριών χρόνων, αναμένεται να βοηθήσει αποφασιστικά στην οργάνωση του παιχνιδιού των Πεύκων, στο φετινό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ που θα γίνει από τη νέα σεζόν σε δύο ομίλους. Η εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια έχει αγωνιστεί επίσης, σε Ηρακλή, Παναθλητικό Συκεών, Επίκουρο, ΖΑΟΝ και Άρη.

Επίσης ανανέωσε για τρίτη σεζόν, η εμβληματική αρχηγός και ακραία της ομάδας Μαρία Κοτέογλου, η οποία βοήθησε αποφασιστικά πέρυσι την ομάδα των Πεύκων να πάρει αήττητη το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στον Β΄όμιλο.

Δεύτερη ανανέωση για την ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη, η 24 χρονη (1μ82) Εβρίτισσα διαγώνια Ευδοκία Νικολαϊδου, η οποία αποκτήθηκε πέρυσι από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης και ήταν καθοριστική στην φετινή εκπληκτική πορεία των Πεύκων.Λίγες ώρες νωρίτερα η διοίκηση είχε ανακοινώσει την αποδέσμευση της Μαντώ Φαλέγκα.