1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2020 16:47

Πάρτι τίτλου στα Πεύκα με αποχαιρετισμό στη Βελίκοβα

Το πρωτάθλημα του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών που τους έδωσε την ευκαιρία να ανέβουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Πρι Λιγκ, πανηγύρισε η ομάδα των Πεύκων.

Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου για να συγχαρεί τις αθλήτριες και τον αρχιτέκτονα της μεγάλης αυτής επιτυχίας, τον Μανώλη Σκουλικάρη για την εκπληκτική πορεία της ομάδας με τα πολά ρεκόρ, η οποία μεταφράζεται σε 18 σερί νίκες, 53 βαθμούς και 54-9 σετ, διοργάνωσε μια σπουδαία βραδιά με πολλές εκπλήξεις και βραβεύσεις.

Στο πλαίσιο της όμορφης εκδήλωσης που είχε οικογενειακό χαρακτήρα, η διοίκηση απένειμε αναμνηστικά και τιμητικές πλακέτες στο σύνολο των παικτριών, στο προπονητικό τιμ (Σκουλικάρης, Στυλιανίδης)  και σε όσους συνεργάτες, βοήθησαν να γίνουν πράξη τα φετινά  κατορθώματα  του σωματείου.

Από την άλλη πλευρά και οι αθλήτριες δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους για την όμορφη εκδήλωση του συλλόγου ενώ τα βίντεο γουολ έπαιζαν συνεχώς στιγμιότυπα και ανέβαζαν φωτογραφίες από τα παιχνίδια της ομάδας και τις κορυφαίες στιγμές κάθε αθλήτριας που συμμετείχε στην ομάδα.

Αποκορύφωμα αυτού του πάρτι τίτλου, ήταν το συγκινητικό αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η διοίκηση της ομάδας με τις καλύτερες στιγμές της Μαριέτας Βελίκοβα, η οποία ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση για προσωπικούς λόγους.

Η έμπειρη ακραία που έχει αγωνιστεί σε Λαγκαδά, Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου, Άρη και ΠΑΟΚ και βοήθησε σημαντικά στην φετινή άνοδο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ενώ στη συνέχεια έγινε μια αγκαλιά με τις συμπαίκτριες της.

Η όμορφη βραδιά έληξε με πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες και τα κορίτσια να σηκώνουν το κύπελλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησαν δίκαια και πανάξια, μέσα στο γήπεδο, μέχρι τη στιγμή της διακοπής του πρωτθλήματος εξαιτίας της πανδημίας.  

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ