1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2020 19:44

Η φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα στο δήμαρχο Καλαμάτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο της πόλης Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησαν σήμερα, τα μέλη της διοίκησης, προπονητές και αθλήτριες της πρωταθλήτριας ομάδας βόλεϊ της Α2 γυναικών, Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η πρόεδρος του τμήματος Β. Καραμπάτσου, ο προπονητής Μπάμπης. Μιτσκίδης και οι παίκτριες του Απόλλωνα, συνομίλησαν για αρκετή ώρα με το δήμαρχο, ενημερώνοντάς τον για την φετινή ιστορική πορεία που βρήκε πρώτη και αήττητη την Μεσσηνιακή ομάδα στην Α2, αλλά και για την προετοιμασία που ξεκινάει αυτές τις μέρες, με στόχο την προετοιμασία για μια καλή πορεία στην ψηλότερη κατηγορία της Pre League.

Επίσης η αντιπροσωπεία του Απόλλωνα, του παρέδωσε και αναμνηστική φανέλα του συλλόγου.Από την πλευρά του ο δήμαρχος συνεχάρη τη διοίκηση, τους προπονητές και τις αθλήτριες για τη μεγάλη τους επιτυχία και σχολίασε:

«Ο Δήμος Καλαμάτας στηρίζει τον αθλητισμό και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσει, ενισχύοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων του αθλητικές προσπάθειες συλλογικές και ατομικές.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ