Εκτυπώστε τη σελίδα
22-05-2020 19:43

«Ψήλωσαν» τα Βριλήσσια με Αφροδίτη Γιώτα

Τα Βριλήσσια είναι η ομάδα που άνοιξε το χορό των μεταγραφών στην Πρι Λιγκ της σεζόν 20/21, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Αφροδίτης Γιώτα για δύο χρόνια.

Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική έχει ύψος 1μ84 και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο μπλοκ, την ομάδα του Χρ. Τριανταφυλλόπουλου αλλά και με το πάθος και τη δύναμη που τη διακρίνει.

Η Γιώτα που είναι Πολωνικής καταγωγής, έχει εντυπωσιακό βιογραφικό καθώς πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Κορίνθου στην Πρι Λιγκ ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Πανελλήνιο, Ηλιούπολη, ΖΑΟΝ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Επαγγελματικά ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΦΟΒ για την συνεργασία με την Γιώτα αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων ανακοινώνει την απόκτηση της νεαρής ταλαντούχας κεντρικής-μπλοκέρ, Αφροδίτης Γιώτα, η οποία συμφώνησε με την ομάδα μας και θα την βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων στην Pre League της σεζόν 2020/21.

H Aφροδίτη Γιώτα αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα της Κορίνθου ενώ έχει περάσει κατά το παρελθόν, από Πανελλήνιο, Ηλιούπολη, ΖΑΟΝ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό.Αξίζει να σημειωθεί ότι η 20χρονη αθλήτρια έχει συμμετοχές με την Εθνική Νεανίδων.Έχει ύψος 1,84 και είναι γεννημένη στις 3/12/1999

Καλωσορίζουμε την Γιώτα στο σύλλογο μας, της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»