Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2020 15:29

Μαρία Δεληγιάννη: «Μίλησε η ψυχή του Βότση στην Κόρινθο»

Ικανοποίηση επικρατεί στο Ναύαρχο Βότση για το σπουδαίο τρίποντο που πέτυχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης μέσα στην Κόρινθο με 0-3 στο τελευταίο ματς της 19η αγωνιστικής της Πρι Λιγκ, πριν ξεκινήσει η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων, και το οποίο την ανέβασε στην ένατη θέση της βαθμολογίας από την 10η.

Η προπονήτρια της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας που όπως βλέπετε στη φωτο, πήραν και όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά την μετακίνηση τους από τη συμπρωτεύουσα στην Πελοποννησιακή πόλη και το αντίθετο, υποστήριξε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την μεγάλη ψυχή, και αποφασιστικότητα που έβγαλαν στο γήπεδο για να πάρουμε μια σπουδαία νίκη, κόντρα σε ένα αντίπαλο που καιγόταν και αυτός για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είπαμε από την αρχή της περιόδου θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και ότι γίνει.

Σε προτεραιότητα από δω και πέρα μπαίνει η ζωή μας και η υγείας μας, ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών ώστε να προφυλαχτούμε από τον ιό, να είμαστε γεροί και ξαναβλέπουμε το πρωτάθλημα όταν αρχίσουν και πάλι οι αγώνες.»