1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2020 02:27

Ηλίας Αγγέλης: «Το ντέρμπι με τον ΖΑΟΝ κρίθηκε στην μεγάλη μας θέληση για νίκη»

Με το «πόδι στο γκάζι» είναι ο ΑΟ Λαμίας στην Πρι Λιγκ, η οποίος μετά την εμφατική νίκη του στο δεύτερο εντός έδρας μεγάλο ντέρμπι που έδωσε κόντρα τον ΖΑΟΝ, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικράτησε με 3-1, και έκανε άλμα τρίτης θέσης αφήνοντας στην τέταρτη τον αντίπαλο της, με δύο πόντους διαφορά. (38-36).

Η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε την έκτη σερί της νίκη, επέβαλλε το δικό της "νόμο" στο 'Χαλκιοπούλειο" και ο αρχιτέκτονας της σπουδαίας αυτής πορείας, Ηλίας Αγγέλης, σχολίασε για το τρίποντο κόντρα στον σύλλογο της Κηφισιάς αλλά και το επερχόμενο ματς με την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη:

« Ήταν μια σημαντική νίκη για μας κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι δείξαμε περισσότερη θέληση και είχαμε πιο καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού από τον αντίπαλο μας. Μεγάλη βοήθεια θέλω να τονίσω ότι είχε και ο κόσμος της Λαμίας, ο οποίος μας βοήθησε αποφασιστικά να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Ακόμα όμως δεν έχει κριθεί τίποτα καθώς απομένουν τέσσερα παιχνίδια.Ένα από αυτά, είναι και το επόμενο, εξίσου πολύ σημαντικό ματς με τη ΧΑΝΘ εκτός έδρας, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται η ομάδα να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και κατόπιν να διεκδικήσει ότι μπορεί στα πλέι οφ, όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα.»

 Φωτο Lamiasports

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ