1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2020 23:32

Πρι Λιγκ: «Τελικός» Λαμίας-ΖΑΟΝ, οριακές μάχες σε Βριλήσσια, Βότση, Κύμινα

Το ντέρμπι της τετράδας, ανάμεσα στην τέταρτη Λαμία και τον τρίτο ΖΑΟΝ στο «Χαλκιοπούλειο», είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ουσιαστικά «τελικό» που το αποτέλεσμα του θα κρίνει την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη και πιθανόν να αλλάξει τις ισορροπίες στα πλει όφ ανόδου που ακολουθούν.

Η φορμαρισμένη Λαμία προέρχεται από πέντε νίκες, εχει την δυνατή έδρα, τον κόσμο και θέλει να επικρατήσει του συλλόγου της Κηφισιάς που είναι η σταθερότερη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος ενώ στα ντέρμπι είναι σκληρό καρύδι.

Σπουδαίες μάχες έχουμε ακόμη σε Βριλήσσια, Κύμινα, Βότση. Στα Κύμινα οι Μακεδόνες που θέλουν να αποφύγουν τα πλέι άουτ και με  ηθικό από το διπλό στην Κόρινθο, υποδέχονται τον ανεβασμένο και δυνατό Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθρές» που είναι στην πέμπτη θέση που οδηγεί σε πλέι όφ, ελπίζουν σε διπλό που θα τις βοηθήσει να παραμείνουν εκεί και να παίξουν πλέι όφ ανόδου.

Μεγάλο τοπικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, οπου ο πολύ ανεβασμένος και μαχητικός Βότσης αντιμετωπίζει την συμπολίτισσα ΧΑΝΘ, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει στην όγδοη θέση και κοντά στο αισιόδοξο σενάριο αποφυγής των πλέι άουτ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που είναι έκτες, στοχεύουν στο τρίποντο που σε συνδυασμό με στραβοπάτημα του Πανιωνίου θα τις επαναφέρει στην πέμπτη θέση.

Οριοκότατο παιχνίδι για Βριλήσσια και Αιγάλεω. Οι γηπεδούχες παίζουν τα ρέστα τους για να πάρουν καθαρό τρίποντο και θα τις φέρει μια ανάσα από την έβδομη θέση που βρίσκεται ήδη το «Σίτι», ώστε να αποφύγουν τα πλέι οφ.

Από την άλλη και για το Αιγάλεω το παιχνίδι είναι μονόδρομος, καθώς η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από τρεις σερί ήττες και μια νέα απώλεια θα την απομακρύνει από την πέμπτη θέση που θελει να επιστρέψει και έχει απόσταση ενός βαθμού ενώ θα την αγχώσει και για τη συνέχεια.

Το Αιγάλεω να σημειωθεί είναι η ομάδα του τάι μπρέικ φέτος στην Πρι Λιγκ Όσον αφορά την πρώτη δυάδα, ΑΕΚ, Αμαζόνες, έχουν να παίξουν παιχνίδια πολύ βατά. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ που βρίσκεται στο +5 υποδέχεται την ουραγό Κόρινθο, και η ομάδα της Ερυθραίας πάει στον Κορυδαλλό για να αντιμετωπίσει την προτελευταία Άρτεμις και θέλει τη νικη για να συνεχίσει να παραμείνει στην δεύτερη θέση.

Pre League - 18η αγωνιστική

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Βριλησσίων 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπαχατζής, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Κυμίνων 18.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Δημητρίου, Μπέλλος Εμμ., Γραμματεία: Πασπαλά Αικ., Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Χαλκιοπούλειο 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Χλωρός, Μαυράκης, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Μάλφας, Λιάκου, Γραμματεία: Κολλάρου, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κορυδαλλού 19.00: Α.Γ.Σ. Άρτεμις - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Μεταξά, Κουρπανίδης, Γραμματεία: Πατούχου, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Ε.Α.Κ. Βότση 20.00: Α.Π.Σ. Ναύαρχου Βότση - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΚ 48-7 47

2. Αμαζόνες 42-16 42

3. ΖΑΟΝ 43-23 36

4. Λαμία 40-24 35

5 Πανιώνιος 32-31 24

6. ΧΑΝΘ 28-36 23

7. Αιγάλεω 32-39 23

8. Μακεδόνες 28-40 18

9. Βριλήσσια 26-37 18

10. Ναύαρχου Βότση 27-41 16

11. Άρτεμις 18-44 11

12. Κόρινθος 18-44 10

 

 ΦΩΤΟ: Δημητρης Αντωνάκης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ