1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2020 00:56

Διατήρησαν την παράδοση οι Μακεδόνες με διπλό στην Κόρινθο

Την πάραδοση που θέλει τους Μακεδόνες Αξιού να φεύγουν με σερί νίκες απο την Κόρινθο, τα τελευταία τρία χρόνια, διατήρησε και φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.  Η ομάδα του Γιωργου Οικονομίδη επικράτησε 1-3 της Πελοποννησιακής ομάδας και απο την 10η θέση, ανέβηκε στην όγδοη με 18 βαθμούς που την φέρνει ισόβαθμη με τα Βριλήσσια αλλα μέσα στη ζώνη των πλέι άουτ,

 Παραλληλα οι φιλοξενούμενες πήραν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, στα Κύμινα. Απο την αλλη η ομάδα της Κορίνθου δεν άντεξε για ενα ακόμη  ματς μέσα στην έδρα της και μοιραία παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 Τα σετ:1-3 (17-25, 25-21, 14-25, 12-25)

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Πατουχέα, Αποστολάκη, Γιώτα, Λιουτίκοβα / Νακοπούλου (λ), Βακάλογλου, Ελευθερίου.

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Μητακίδου, Τζειρανίδου Δ., Τσοχατζή, Τσιμαφέγιεβα, Δήμου, Δορούκα / Ευθυμιάδου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Τζειρανίδου Σ., Παπαζή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ