Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2020 05:15

Πρι Λιγκ: Άλμα παραμονής για τον Βότση, 3-1 το Αιγάλεω

Δεύτερη και μεγαλύτερη νίκη  απο την αντίστοιχη του πρώτου γύρου πέτυχε ο Βότσης, ο οποίος για την 16η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, σόκαρε το Αιγάλεω με 3-1 και με το καθαρό τρίποντο που πήρε, έκανε άλμα παραμονής φτάνοντας στην ένατη θέση και τους 15 πόντους.

Πλέον η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη , βρίσκεται πίσω από Πανιώνιο και Βριλήσσια που έχουν από 18 και παλεύουν για την κατάκτηση της έβδομης θέσης που οδηγεί εκτός πλέι άουτ.

«Κλειδί» της νίκης των νεοφώτιστων, το πιεστικό σερβίς που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του «Σίτι», η κατάκτηση του δεύτερου σετ στις λεπτομέρειες με 30-28 και το μεγάλο πάθος. Από την άλλη το Αιγάλεω που αγωνίστηκε με απουσίες, πάλεψε όσο μπορούσε αλλα στη συνέχεια δεν άντεξε και υποχώρησε στην έκτη θέση, σε συνδυασμό με τη νίκη της ΧΑΝΘ.

3-1 (25-22, 30-28, 19-25, 25-20)

Α.Π.Σ. ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ
(Δεληγιάννη): Σακαράκη, Μπάγγου, Γαϊτανίδου, Λάππα, Τσιούκαρη, Αντύπα / Παπαδοπούλου (λ), Ιωαννίδου (λ), Τριλυράκη, Φραγκουλίδου, Αλεξιάδη.

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Πατεράκη, Βλάχου, Παρισάκη, Κράνη, Τζαλαλή, Θώδη / Κανελλοπούλου (λ), Πετρίδη (λ), Ιωάννου, Κοκμοτού.