Εκτυπώστε τη σελίδα
14-02-2020 20:36

Πρι Λιγκ: Μονομαχίες τετράδας σε Φιλαδέλφεια και Λαμία

Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λαμία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 16ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ γυναικών.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ με ηθικό και καλή ψυχολογία από τις 13 σερί νίκες που έχει υποδέχεται σε ντέρμπι τετράδας τον τρίτο ΖΑΟΝ, και φιλοδοξεί με την βοήθεια των φιλάθλων της να πάρει ένα κόμη τρίποντο που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα της Κηφισιάς που βρίσκεται στην τρίτη θέση αλλα και σε φόρμα και μετράει έξι σερί νίκες, έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Ένωσης, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και ότι βγεί.Ντέρμπι έχουμε και στη Λαμία όπου η γηπεδούχος ομάδα που είναι τέταρτη στη βαθμολογία, υποδέχεται τις Αμαζόνες που είναι στην δεύτερη θέση. Η ομάδα της Φθιώτιδας ψάχνει μια μεγάλη νίκη, από την άλλη οι φιλοξενούμενες θα επιδιώξουν το διπλό για να παραμείνουν στην ίδια θέση μεχρι το τέλος και να έχουν το πλεονέκτημα στα πλέι οφ ανόδου

.Σημαντικό παιχνίδι στο Βότση, όπου η γηπεδούχος ομάδα κυνηγάει σκληρά την παραμονή της, υποδέχεται το πολύ δυνατό εκτός έδρας Αιγάλεω. Οι φιλοξενούμενες που παλεύουν να πάρουν την πέμπτη θέση, στοχεύουν στο τρίποντο ενώ από την άλλη οι νεοφώτιστες της Μαρίας Δεληγιάννη που στον πρώτο γύρο είχαν νικήσει στην Αθήνα, θέλουν με τη σειρά τους ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει πλέι άουτ

.Αμφίρροπο παιχνίδι στον Κορυδαλλό όπου η Άρτεμις με ηθικό μετά το μεγαλο διπλό στην Κόρινθο υποδέχεται με καλή ψυχολογία τα Βριλήσσια. Οι φιλοξενούμενες από την άλλη προέρχονται από πέντε σερί ήττες και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να απομακρυνθούν από την ζώνη των πλέι άουτ, από την άλλη οι γηπεδούχες με ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα θα έχουν δικαίωμα στο να ελπίζουν βάσιμα για παραμονή μέσω πλέι άουτ.

Απρόβλεπτο Θεσσαλονικιώτικό ντέρμπι στα Κύμινα. Οι γηπεδούχοι Μακεδόνες θελουν να έρθουν και πάλι στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τρεις σερί ήττες για να παλέψουν την αποφυγή των πλέι άουτ ενώ οι φιλοξενούμενες μετά από δύο ήττες θελουν το τρίποντο για να πιάσουν το Αιγάλεω στην πέμπτη θέση.

Τέλος την Κυριακή στο Μοσχάτο, ο Πανιώνιος υποδέχεται την ουραγό Κόρινθο. Οι «κυανέρυθρες» που γυρίζουν από μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη ΧΑΝΘ,με τρίποντο αγκαλιάζουν την έκτη θέση που τους απαλλάσσει από το άγχος των πλει άουτ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που έχουν σοβαρά προβλήματα απουσιών και τραυματισμών κυνηγούν το θαύμα της νίκης για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και να πάρουνμέρος στα πλέι άουτ.

Pre League - 16η αγωνιστική

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Ε.Α.Κ. Βότση 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μπουκουβάκα, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Χαλκιοπούλειο 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Κολτσίδας, Μαυράκης, Γραμματεία: Καραβάνα, Παρατηρητής: Παναγής.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: Α.Ε.Κ. - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Μάλφας, Γραμματεία: Δένδη, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Κυμίνων 19.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Πασπαλά Αικ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Κορυδαλλού 19.00: Α.Γ.Σ. Άρτεμις - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Ράντσιου, Λιάκου, Γραμματεία: Νικολάου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Μοσχάτου 17.30: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Γεωργάκη, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ., Παρατηρητής: Πολίτης.

Βαθμολογία 15 αγώνες

  1. ΑΕΚ 42-6 41
    2. Αμαζόνες 39-12 39
    3. ΖΑΟΝ 39-18 34
    4. ΑΟ Λαμίας 34-22 30
    5. ΑΟ Αιγάλεω 29-33 22
    6. ΧΑΝΘ 25-32 20
    7. Πανιώνιος 26-30 18
    8. ΑΣ Μακεδόνες 24-36 15
    9. ΦΟ Βριλησσίων 22-34 15
    10. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 22-37 12
    11. ΑΓΣ Άρτεμις 17-38 11
    12. ΑΣΠ Κόρινθος 17-38 10