Εκτυπώστε τη σελίδα
09-02-2020 22:04

Ο Πανιώνιος πέρασε με ανατροπή από τη Χ.Α.Ν.Θ. με σούπερ Κομλένοβιτς

Με την Κομλένοβιτς σε μεγάλη μέρα, ο Πανιώνιος πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Χ.Α.Ν.Θ. με 3-1 σετ και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Πρι λιγκ.

Παρά τα πολλά φετινά του προβλήματα με την μη έρευση σταθερής έδρας και με την ποινή που του δόθηκε (-3), ο Πανιώνιος ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, στο +3 από τους Μακεδόνες και τα Βριλήσσια και τις θέσεις 8-9 που οδηγούν στα πλέι άουτ. Μάλιστα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι 4 βαθμούς μακριά από το Αιγάλεω από την 5η θέση και τα πλέι οφ και στο -2 από τη Χ.Α.Ν.Θ., όμως υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Πανιώνιος είχε μηδενιστεί και έχασε τον αγώνα με 3-0 σετ και 75-0 σκορ.

Διαιτητές: Δημητρίου, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Τα σετ: 1-3 (25-17, 15-25, 23-25, 20-25)

Χ.Α.Ν.Θ. (Ντινόπουλος): Αρμουτάκη, Γουγούση, Κουρτίδου, Βαρδοπούλου, Βέλλιου, Γιαννούλη / Σουπιώνη (λ), Αβδελά (λ), Γερομίχαλου, Αδάμου.
Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Καραγιάννης): Μικρουδάκη, Τζαλαλή, Φλιάκου, Καρέλια, Κομλένοβιτς, Οικονομάκη / Μαθιουδάκη (λ), Δριβαλιάρη (λ), Αναγνώστου.