Εκτυπώστε τη σελίδα
02-02-2020 14:02

Εκπληκτική απόδραση του Αιγάλεω απο τα Κύμινα

Θεαματική απόδραση του Αιγάλεω από τα Κύμνα με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι φιλοξενούμενες έκαναν εκπληκτική ανατροπή κόντρα στους Μακεδόνες, καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς και να φύγουν με ένα υπερπολύτιμο δίποντο μέσα από μια πολύ σκληρή έδρα.

Το «Σίτι» με το δίποντο αυτό πάτησε γερά στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου με 22 βαθμούς ενώ η ομάδα του Αξιού, παρέμεινε στην ζώνη των πλέι άουτ με Βριλήσσια, Βότση και Κόρινθο με 15 πόντους.

Τα σετ 2-3 (26-24, 22-25, 25-22, 23-25, 12-15)

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Τσιμαφέγιεβα, Δήμου, Ζιώγα, Δορούκα, Μητακίδου, Τσοχατζή / Ευθυμιάδου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Τζειρανίδου Σ., Τζειρανίδου Δ., Παπαζή.

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Θώδη, Κράνη, Τζαλαλή, Παρισάκη, Πατεράκη / Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ), Ιωάννου, Σολωμού.

Σχετικά άρθρα

  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών προκρίθηκαν Μίλωνας και Ολυμπιακός
    Ο γηπεδούχος Μίλωνας και ο Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου 22/2 (20.30) στο κλειστο του Μίλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αντίθετα στον μικρό τελικό, θα παίξουν οι δύο ηττημένοι των χθεσινών ημιτελικών, Πανιώνιος και Αιγάλεω.
  • Επανεκκίνηση της Πρι Λιγκ με σημαντικά παιχνίδια για την 12η αγωνιστική
    Μετά από ένα μήνα σχεδόν διακοπή, η Πρι Λιγκ κάνει την επανεκκίνηση της με την 12 η αγωνιστική, η οποία είναι και η πρεμιέρα του Β΄ γύρου.