1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2020 21:12

Pre League: Ντέρμπι ανόδου στη Ν. Φιλαδέλφεια

Στη «σκιά» του ντέρμπι της ΑΕΚ με τις Αμαζόνες (1/2, 18.45) είναι το ματς που κυριαρχεί στην 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι δύο ομάδες ήδη μας έδωσαν μια πρόγευση από την μεταξύ τους αναμέτρηση την Τετάρτη 29/1 στο κύπελλο, όπου επικράτησε η ΑΕΚ με 3-0 και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

Το αυριανό «σίκουελ» των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, είναι κάτι πιο διαφορετικό αφού αποτελεί ένα κομβικό ντέρμπι ανόδου για τις συγκεκριμενες ομάδες. Και οι δύο ομάδες είναι σχεδόν συγκάτοικοι στην κορυφή, (τις χωρίζει απλά ένας βαθμός 36-35) από το μεταξύ τους ντέρμπι στο πρώτο γύρο, και θέλουν καθαρό τρίποντο για να πάρουν προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου που δίνει το απευθείας εισιτήριο για την Volleyleague γυναικών.

Οι νεοφώτιστες Αμαζόνες σε περίπτωση που κάνουν το «μπρέικ» με καθαρό τρίποντο στη Ν. Φιλαδέλφεια θα ξεφύγουν με+4 από την αντίπαλο τους ενώ από την άλλη πλευρά η Ένωση που έχει ενισχυθεί με την ακραία, Πένυ Καραγκούνη και θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες και να πάρει αυτή πρωτιά στην κούρσα του δευτέρου γύρου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, τα Βριλήσσια με ηθικό από την σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα στην Καλαμάτα, ταξιδεύουν για τη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον νεοφώτιστο Βότση. Οι φιλοξενούμενες θέλουν το διπλό για να σπάσουν το αρνητικό σερί από τις τρεις ήττες που έχουν, και να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση (9η θέση). Από την άλλη ο Βότσης που παλεύει για την παραμονή στο μικρό του γήπεδο θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον ξεκολλήσει από την 10η θέση και θα του δώσει βαθιά ανάσα.

Στην Κόρινθο, η τοπική ομάδα που είναι ουραγός, καίγεται για τη νίκη, ώστε να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά ενώ από την άλλη η επικίνδυνη ΧΑΝΘ, θα επιδιώξει το τρίποντο για να επιστρέψει στην αρχική πεντάδα.

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την γηπεδούχο Άρτεμις, η οποία παλεύει με την Κόρινθο για την αποφυγή της τελευταίας θέσης και την συμμετοχή της στα πλέι άουτ, υποδέχεται τη Λαμία. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Φθιώτιδας, είναι το φαβορί για τη νίκη , αποτέλεσμα που αν έλθει θα την διατηρήσει στην τετράδα.

Δυνατή μονομαχία στα Κύμινα όπου οι Μακεδόνες Αξιού στην σκληρή έδρα τους, υποδέχονται το επικίνδυνο Αιγάλεω.Οι γηπεδούχες θέλουν το τρίποντο για να βγουν από την ζώνη των πλέι άουτ από την άλλη το «Σίτι» που είναι η ομάδα που φέρνει πολλά τάι μπρέικ, θα επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην πεντάδα.

Τέλος την Κυριακή στο Μοσχάτο, ο Πανιώνιος που παλεύει να αποφύγει τα πλέι άουτ, εχει δύσκολη αποστολή κόντρα στο ΖΑΟΝ που θέλει το διπλό για να παραμείνει σταθερά στην τρίτη θέση.Pre League - 14η αγωνιστική

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Ε.Α.Κ. Βότση 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αγ., Γιωργιού Αλκ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Κορίνθου 18.00: Α.Σ.Π. Κόρινθος - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Μαριδάκης, Καραγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Πολίτης.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: Α.Ε.Κ. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διατητές: Μυλωνάκης, Αντωνόπουλος, Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Ράπτης.

Κορυδαλλού 19.00: Α.Γ.Σ. Άρτεμις - Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Χρηστίδης, Μικραμένος, Γραμματεία: Νικολάου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Κυμίνων 20.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Ισκάς, Κυριακόπουλος, Γραμματεία: Τσιλιγκού, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Μοσχάτου 17.30: Γ.Σ. Πανιώνιος - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Βαθμολογία (13η αγωνιστική)

  1. Αμαζόνες 36-8 36
    2. ΑΕΚ 36-6 35
    3. ZAON 33-19 28
    4. Λαμία 28-19 25
    5. ΑΟ Αιγάλεω 23-26 18
    6. ΧΑΝΘ 21-25 17
    7. ΓΣ Πανιώνιος 20-23 14
    8. ΑΣ Μακεδόνες 21-27 14
    9. ΦΟ Βριλησσίων 19-28 14
    10. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 18-32 10
    11. ΑΓΣ Άρτεμις 11-32 7
    12. ΑΣΠ Κόρινθος 14-35 7

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ