1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2020 01:46

Pre League: Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι η 13η αγωνιστική

Xωρίς το μεγάλο παιχνίδι είναι η 13η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι δύο πρωτοπόροι ΑΕΚ και Αμαζόνες, μετρούν αντίστροφα για τα διπλά ντέρμπι που έχουν να δώσουν Τετάρτη και Σαββάτο για Κύπελλο και πρωτάθλημα. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σε δύο δόσεις.

Αρχικά η αυλαία ανοίγει από τα Βριλήσσια όπου η γηπεδούχος ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ. Η Ένωση είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης και θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί των εννέα νικών που έχει πετύχει μέχρι τωρα, με εν ακόμη τρίποντο, ώστε να ασχοληθεί με τα επόμενα δύο παιχνίδια κόντρα στην μεγάλη της αντίπαλο. Από την άλλη τα φιλότιμα Βριλήσσια που προέρχονται από δύο σερί ήττες, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και ότι βγει κόντρα στις «κιτρινόμαυρες» του Μπακοδήμου.

Δεύτερο παιχνίδι το Σάββατο στο «Χαλκιοπούλειο» όπου η γηπεδούχος Λαμία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, κόντρα στον αδύναμο εκτός έδρας Βότση που παλεύει για τη σωτηρία του. Οι γηπεδούχες θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να διατηρηθούν σταθερά στην τετράδα. Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγουν νωρίς το μεσημέρι οι πρωτοπόρες Αμαζόνες, οι οποίες υποδέχονται τους Μακεδόνες Αξιού.

Η ομάδα της Ερυθραίας θέλει και αυτή με τη σειρά της καθαρό τρίποντο για να πάει με καλή ψυχολογία στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με την ΑΕΚ αλλά και να πάρει τη ρεβάνς για την μοναδική ήττα που έχει έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα με 3-0 παρακαλώ. Ο σύλλογος των Κυμίνων, από την άλλη που παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο εντός και άλλο εκτός, θα αγωνιστεί χωρίς πίεση για την έκπληξη ενώ βασικός του στόχος είναι η άνετη παραμονή και η αποφυγή των πλέι άουτ.

Με στόχο να επιστρέψει στην πέμπτη θέση, η ΧΑΝΘ υποδέχεται την Αρτεμις στην έδρα της. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ δυνατή στην έδρα της , δεν έχει περιθώρια για καμιά απώλεια και θα επιδιώξει καθαρό τρίποντο.Από την άλλη η Άρτεμις μπορει να ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά οι πιθανότητες της για θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ λίγες.

Γέρη κόντρα στο Αιγάλεω όπου η γηπεδούχος ομάδα υποδέχεται τον απρόβλεπτο και ταλαιπωρημένο Πανιώνιο. Με όπλο την δυνατή του έδρα και καλή ψυχολογία από την νίκη-ανατροπή στην Κόρινθο, το «Σίτι» θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του και να παραμείνει στην πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Από την άλλη οι «κυανέρυθρες» θα παλέψουν όσο μπορούν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, και να μην μπλέξουν και φέτος σε περιπέτειες με πλέι άουτ.

Τέλος στο Ζηρίνειο, ο ΖΑΟΝ που σκοπεύει να πάρει ένα ακόμη τρίποντο, καθώς υποδέχεται την αποδεκατισμένη και ουραγό Κόρινθο και θέλει να συνεχίσει να είναι στην tρίτη θέση της βαθμολογίας.   

 Pre League - 13η αγωνιστική

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΕΚ
Διαιτητές: Μενεσλής, Οικονόμου Μ., Γραμματεία: Χίλιου, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου

Στ. Καλαϊτζής 16.00: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Λιάκου, Μούζουλας, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Μ. Τσικίνας 16.30: ΧΑΝΘ - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Μπέλλος Ι., Τοσουνίδης, Γραμματεία: Τσιλιγκού, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Χρηστίδης, Γραμματεία: Καλιμνίου, Παρατηρητής: Πέρρος.

Ζηρίνειο 20.00: ΖΑΟΝ - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Μεταξά, Γεωργάκη, Επόπτες: Σταθοπούλου, Κοσμόπουλος, Γραμματεία: Δένδη, Παρατηρητής: Πολίτης.

Βαθμολογία (12 αγώνες)

  1. ΑΟΝ Αμαζόνες (33-7) 33
    2. AEK (33-6) 32
    3. ΖΑΟΝ (30-16) 25
    4. ΑΟ Λαμίας (25-18) 22
    5. ΑΟ Αιγάλεω (23-26) 18
    6. ΧΑΝΘ (21-25) 17
    7. ΑΣ Μακεδόνες (21-27) 14
    8. ΦΟ Βριλησσίων (19-25) 14
    9. ΓΣ Πανιώνιος (20-23) 14
    10. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση (17-29) 10
    11. ΑΓΣ Άρτεμις (11-32) 7
    12. ΑΣΠ Κόρινθος (13-32) 7

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ