1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2020 17:50

Επανεκκίνηση της Πρι Λιγκ με σημαντικά παιχνίδια για την 12η αγωνιστική

Μετά από ένα μήνα σχεδόν διακοπή, η Πρι Λιγκ κάνει την επανεκκίνηση της με την 12 η αγωνιστική, η οποία είναι και η πρεμιέρα του Β΄ γύρου.

Οι πρωταθλήτριες χειμώνα Αμαζόνες, ξεκινούν την πορεία τους στον δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, εκτός έδρας κόντρα στον έβδομο Πανιώνιο στο κλειστό του Σελεπίτσαρη στη Νίκαια την Κυριακή (19/1). Η ομάδα της Ερυθραίας που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με εννιά σερί νίκες, θα επιδιώξει να πάρει το δέκατο τρίποντο για να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή με την διαφορά του ενός πόντου που την χωρίζει από την δεύτερη ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα γηπέδου από το ξεκίνημα της σεζόν (έχει παίξει σε Ρέντη, Μοσχάτο, Αργυρούπολη, Δραπετσώνα) και θέλει να αποφύγει τα πλέι άουτ, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και ότι βγει κόντρα στην πρωτοπόρο.

Η δεύτερη ΑΕΚ που μετά την χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου θα μονομαχήσει δύο φορές με τις Αμαζόνες για κύπελλο και για πρωτάθλημα (29/1 και 1/2), ξεκινάει με την σειρά της τον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ,με ντέρμπι κόντρα στην δυνατή Λαμία που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Οι «κιτρινόμαυρες» του Μπακοδήμου, με την βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να πετύχουν ένα ακόμη τρίποντο, (μετρούν οκτώ σερί νίκες), ώστε να διατηρήσουν την ελάχιστη διαφορά του ενός βαθμού, μέχρι να υποδεχτούν τις Αμαζόνες, στο γήπεδο τους. Από την άλλη η φιλοξενούμενη Λαμία έχει πολύ δύσκολη αποστολή και στο Σχολικό της Φιλαδέλφειας και θα παλέψει για να πάρει ένα θετικο αποτέλεσμα.

Αμφίρροπο παιχνίδι στην Κόρινθο, όπου η ομώνυμη ομάδα, υποδέχεται το Αιγάλεω. Η ομάδα της διώρυγας που ταλαιπωρήθηκε στον πρώτο γύρο από σοβαρούς τραυματισμούς και άσχημα αποτελέσματα, τα οποία την έφεραν στην προτελευταία θέση, θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ώστε να ανέβει βαθμολογικά. Από την άλλη το Αιγάλεω που είναι απρόβλεπτο εκτός έδρας και παίζει με μεγάλο πάθος, θα επιδιώξει να πάρει   βαθμό η βαθμούς για να βρεθεί στην πεντάδα.

Σπουδαία μονομαχία στα Κύμινα όπου οι Μακεδόνες Αξιού, με όπλο την σκληρή έδρα τους θέλουν να κάνουν ένα νέο restart με αντίπαλο τα Βριλήσσια, για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να απoφύγουν τα πλέι άουτ. Τα Βριλήσσια με νέο προπονητή τον Χρ. Τριανταφυλλόπουλο, έχουν δείξει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και θέλουν με την σειρά τους να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, κόντρα στους γηπεδούχους , ωστε να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Επικίνδυνη έξοδος για τον ΖΑΟΝ στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο την δυνατή ΧΑΝΘ. Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά ένα ντέρμπι τετράδας. Η ομάδα της Κηφισιάς με διπλό θα μπορέσει να ξεφύγει από την αντίπαλο της, και θα συνεχίσει να είναι σε επαφή με τις δύο πρώτες θέσεις. Από την άλλη η ΧΑΝΘ με θετικό αποτέλεσμα, θα διατηρηθεί στην τετράδα και θα πλησιάσει τον ΖΑΟΝ στην τρίτη θέση .

Τέλος μεγάλο ντέρμπι ουραγών έχουμε στον Κορυδαλλό. Η ουραγός Άρτεμις παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, καθώς για να έχει σοβαρές ελπίδες παραμονής, θέλει καθαρό τρίποντο, με αντίπαλο τον Ναύαρχο Βότση που είναι στην 10η θέση και εχει προβάδισμα έξι πόντων από αυτή. Αν η νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης, καταφέρει να αποδράσει με βαθμό η βαθμούς θα κάνει ένα μεγάλο άλμα παραμονής και θα βυθίσει ακόμη περισσότερο την Άρτεμις.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Κορυδαλλού 17.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Λιδωρικιώτη, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ., Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μεταξά, Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Σταρίδας, Κτενάς, Γραμματεία: Λιόντου, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Μαυρίδης, Γιωγιού Αλκ., Γραμματεία: Πασπαλά Αικ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Μ. Τσικίνας 17.00: ΧΑΝΘ - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Δρανίτσας, Γραμματεία: Κουμπλή, Παρατηρητής: Αντωνούλης Β..

Σελεπίτσαρι, 18.15: ΓΣ Πανιώνιος - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Ράντσιου, Χρηστίδης, Γραμματεία: Πατούχου, Παρατηρητής: Τσάκωνας. 

 

Βαθμολογία (11 αγώνες)

  1. Αμαζόνες (30-6) 30
    2. ΑΕΚ (30-6) 29
    3. ΑΟ Λαμίας (25-15) 22
    4. ΖΑΟΝ (27-15) 22
    5. ΧΑΝΘ (20-22) 17
    6. Αιγάλεω (20-24) 16
    7. Πανιώνιος (19-20) 14
    8. Βριλήσσια (18-22) 14
    9. Μακεδόνες (18-26) 11
    10. Ναύαρχου Βότση (16-26) 10
    11. Κόρινθος (11-29) 6
    12. ΑΓΣ Άρτεμις (8-31) 4

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ