Εκτυπώστε τη σελίδα
09-12-2019 00:26

«Καλπασμός» κορυφής για τις Αμαζόνες που πήραν το ντέρμπι στο Ζηρίνειο

Ούτε ο ΖΑΟΝ μπόρεσε να σταματήσει τον «καλπασμό» των Αμαζόνων, οι οποίες πέρασαν με «καθαρό» τρίποντο (1-3) από το Ζηρίνειο και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη την ΑΕΚ με 23.

Το τρίποντο αυτό ήταν για τις νικήτριες, το έβδομο σερί, οι οποίες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφεραν να δείξουν υπομονή, συγκέντρωση, πίεσαν στο σερβίς, είχαν αποτελεσματικό μπλοκ και επίθεση, και μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το ντέρμπι.

Από την άλλη ο ΖΑΟΝ, μπήκε δυνατά, πήρε το πρώτο σετ αλλά στην συνέχεια δεν άντεξε, παρουσίασε προβλήματα στην υποδοχή, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση στα καθοριστικά σημεία του ματς και μοιραία ηττήθηκε. Η ομάδα του Κώστα Λιώση παρά το άτυχο αποτέλεσμα, έμεινε σταθερά στην τρίτη θέση.

 Tα σετ 1-3 (25-21, 21-25, 17-25, 13-25)

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Αναγνώστου, Αρβανιτοπούλου, Αργυροπούλου Ευδ., Σωτηρίου, Μελετιάδη, Ποδαρά / Αργυροπουλου Μ, (λ), Χανδρή, Κούτσικου, Γεωργιλά

.ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Ατσιδαύτης): Χριστοδούλου, Χρυσομάλλη, Βαρουδάκη, Μαστοράκη, Κωτσιάκη, Σιδεράτου / Γκιαούρη (λ).

 

Φωτο NSTV

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Πρι Λιγκ Γυναικών: Καλπασμός τρίτης θέσης για τις Αμαζόνες
    Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Πρι Λιγκ Γυναικών με 14 πόντους, ανέβηκαν οι Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας, καθώς σε αγώνα εξ' αναβολής επικράτησαν 3-0 (25-20, 25-20, 25-12)  του ουραγού Ναύαρχου Βότση
  • Pre League Γυναικών: Μονομαχία τετράδας στην Καλαμάτα, σκληρές μάχες σε Κηφισιά, Αιγάλεω
    Τα ντέρμπι σε Καλαμάτα και Ζηρίνειο είναι τα δύο ματς που ξεχωρίζουν στην 4η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών.Αρχικά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχουμε το σπουδαίο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τις Αμαζόνες.
  • «Μίμης Παπαδόπουλος»: Ασταμάτητες Αμαζόνες «μπλόκαραν» 3-1 τον Απολλώνιο
    Οι Αμαζόνες ήταν οι νικήτριες του τουρνουά ««Μίμης Παπαδόπουλος» που διοργάνωσαν στην έδρα τους (7-8/10), καθώς στον τελικό επικράτησαν με ανατροπή 3-1 (23-25, 25-15, 25-21, 25-13) του πολύ ανταγωνιστικού Απολλώνιου που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Volley League.
  • Συνεχίζει Αμαζόνα και τη νέα χρονιά η Κατερίνα Κορρέ
    Αμαζόνα και τη νέα περίοδο θα παραμείνει η Κατερίνα Κορρέ. Η ταλαντούχα 17 χρονη (1μ93) διεθνής ακραία-διαγώνια που επέστρεψε πέρυσι στο σύλλογο της Ν. Ερυθραίας από το Μαρκόπουλο, συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΟΝΝΝΕ να παραμείνει στο ρόστερ και να τον ενισχύσει επιθετικά και στη νέα Πρι Λιγκ.